Pharmos Natur Papaja vera, 50 g

Vsebuje 90% papaja rezine iz zelenih plodov papaje in 10% papaja pešk. Vsebuje 90% papaja rezine iz zelenih plodov papaje in 10% papaja pešk.
598780 5774
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Vsebuje 90% papaja rezine iz zelenih plodov papaje in 10% papaja pešk, vse zmleto v prah.

Čisti, razkisava in vitalizira ves organizem s pomočjo naravnih encimov ter dragocenih materialov in balastnih snovi.

Posušena zelena papaja je brez dvoma biološko polnovredno živilo, ki blagodejno učinkuje na črevesno sluznico in ohranja črevesno floro. Ob nizki kaliričnosti razpolaga z bogastvom rastlinskih beljakovin, ki so za telo neizčrpen vir prepotrebnih aminokislin. Zato bi morala postati vsakdanji sesatvni del našega jedilnika. Izkaže se namreč kot idealen bio obrok na delovnem mestu, v avtu, na potovanju, saj nam dovaja vse pomembne življenjske gradnike, sadne vlaknine nas ob tem dodobra nasitijo, tako da ob rednem uživanju papaje pričnemo hujšati na zdrav način – in to brez stradanja. Papaja rezine med drugim tudi znatno izboljšujejo ugodne učinke diet in postov, papaja peške pa imajo posebno ugoden vpliv negovanje prebavil manifestiranih z glivicami ipd.

Uporaba Pharmos Natur Papaja vere

3 do 5-krat dnevno po 1 kavne žličke (pred ali/in med obroki) dobro prežvečite kot žvečilni gumi, nato pojeste. Pomembno je, da dnevno zaužijete vsaj 2 litra negazirane in nesladkane tekočine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Za utrjevanje vseh treh razsežnosti osebnosti potrebuje šolar dovolj svobode mišljenja in ustvarjalnosti, ne le dovolj telesne moči in znanja. Tega pa ne bo zmogel sam. Utrjeval jih bo le ob spodbudnih starših, učiteljih in tistih odraslih, ki so mu v oporo pri iskanju poti do sebe. Če se bo odločil za sodelovanje v predstavljenem projektu, pa bo potreboval tudi mentorje z zavestjo, kot je opisana v zgornjih desetih točkah.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pharmos natur superživila Pharmos natur superživila
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja