x
Vse kategorije
Pharmox UC-II kolagen za pse in mačke, 60 kapsul
Pharmox UC-II kolagen za pse in mačke, 60 kapsul
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Pharmox UC-II kolagen za pse in mačke, 60 kapsul

Proizvajalec: Pharmox
Pharmox UC-II kolagen za pse in mačke omogoča pomoč pri ohranjanju optimalne gibljivosti sklepov, ki so posledično bolj gibljivi in v optimalnem stanju.
Cena: 22,21 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namen uporabegibljivost sklepov
Vsebujekolagen
Tip izdelkakapsule (veterina)

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Pharmox UC-II Kolagen za pse in mačke omogoča pomoč pri ohranjanju optimalne gibljivosti sklepov, ki so posledično bolj gibljivi in v optimalnem stanju.

UC-II kolagenje patentirana oblika kolagena, ki ni denaturiran zato posledično pripomore k lajšanju zapletov z gibali vašega psa ali mačka ter pripomore k upočasnitvi degeneracije sklepov in drugih hrustančih tkiv organizma. Tovrsten Kolagen je bolj varen za uporabo, precej bolje učinkovit ter biološko bolje dostopen in uporaben.

Vnetja v strukturi sklepnega hrustanca so nekaj, kar hrustančnemu tkivu gotovo ne koristi. Posledica vnetja v hrustančnem tkivu ali njegovi okolici je destrukcija strukture in posledično njegova nefunkcionalnost. Posledica jemanja UC-II kolagena je upočasnitev degenerativnih procesov v predelu hrustančnega tkiva. Dokazano je bilo namreč, da jemanje tega kolagenskega tipa signifikantno izboljša splošno gibljivost hišnega ljubljenca.

Odmerjanje Pharmox UC-II kolagena

Kapsulo odmerite najbolje s hrano ali pa njeno vsebino potresite po njej.

Mačke:

odmerite polovico kapsule na 3 kg telesne teže mačke

Psi:

pri psih težkih do 15 kg odmerite po polovico kapsule, vsi večji psi naj prejmejo po 1 kapsulo na dan.

Sestavine v kapsuli Pharmox UC-II kolagen

80 mg - vitamina C (kot kalcijev askorbat)
40 mg - kolagena UC-II (od tega je 10 mg nenasičenih maščob)
5 μg - vitamina D3 (kot holekalciferol)

O liniji izdelkov Pharmox

Vsi izdelki Pharmox so posebej oblikovani v skladu z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji. Na Pharmoxu se uporabljajo samo najvišje kakovostne surovine. Vsi proizvodni procesi potekajo po najstrožjih GMP smernicah. Na ta način Pharmox zagotavlja najboljše za živali in za njihovo zdravje.

UC-II je blagovna znamka družbe InterHealth NI. Nedenaturirani tip II kolagena znamke UC-II (patent ZDA 5.645.851 5.637.321, 5.529, 786 in 5.750.144).

Ali ste vedeli?

Kolagenska dopolnila povečujejo kostno gostoto, kostno trdnost in čvrstost kostnega tkiva. Kolagen priporore k rasti celic in celičnega tkiva v bližini sklepnega hrustanca.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Pri odkrivanju širšega okolja ostane mladostnik še dolgo previden in negotov.

Kadar ga je strah izmenjave mnenj, sodelovanja in povezovanja z drugimi, se skrije v manjše skupine, kjer lažje izrazi pripadnost - npr. po spolu, ekonomskem položaju, veri, narodnosti, izobrazbi, posebnih interesih (šport, petje, narava) in skupnih dejavnostih. V takih skupinah pa obstaja nevarnost zlivanja (konfluence) ter izgube svobode in širine mišljenja, kar vodi v zagledanost vase in preozek način razmišljanja. V takih okoliščinah se prevečkrat oblikuje nestrpnost do drugačnosti drugih (glede jezika, narodnosti, vere, spolne usmerjenosti, kulturnih navad itd.).

Zdravemu mladostniku pa pomeni širše okolje resnično širok prostor, ki sega daleč čez njegov hišni prag, vaški plot, pokrajino in narod. Svetovni splet, znanje tujih jezikov, praksa v tujini, študijska potovanja, izmenjava izkušenj, skupni projekti in raziskave mu omogočajo širši način razmišljanja in bogatejše znanje, ki ga oblikuje s sodelovanjem in povezovanjem. Ni več možno računati na ozko individualističen način razmišljanja, načrtovanja in delovanja, saj postajata učenje in delo vezana na skupine, strokovne ekipe (time), na povezovanje različnih strok (multidisciplinarnost) in sistemov, kjer ni prostora za predsodke glede spola, rase, vere, jezika, narodnosti itd. V ospredje stopata dobronamerno sodelovanje in povezovanje vseh z vsemi, ne pa razločevanje in delitev na »naše« in »vaše«.

Delavnica o širšem okolju naj mladostniku omogoči uvid v potrebo po izmenjavi izkušenj, po sodelovanju in povezovanju z ljudmi v širšem okolju, če hoče biti uspešen sodelavec v novi skupnosti narodov, kot jo npr. želijo oblikovati ustvarjalci Evropske unije. Po zaključenem prvem delu naj mentor kratko oblikuje pojem širšega okolja, ki naj ga ne predstavi preozko.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Kolagen: Kako ga izbrati?

Ker je v zadnjem času na trgu prisotnih precej kolagenov, s čemer se porajajo tudi številna vprašanja, verjamemo, da je težko izbrati pravega zase in da se ob tem porajajo številna vprašanja. Verjamemo, da vam bo lahko pri izbiri pravega... preberi več...

Kolagen - kaj je to in zakaj ga uporabljamo + 6 prednosti uporabe!

Na tem mestu predstavljamo vse, kar ste kadarkoli želeli vedeti o kolagenu, njegovi uporabi. Izvedeli boste vse in še več. Kaj je kolagen? | 6 prednosti uporabe | Vloga kolagena | Kolagen v hrani | Oblike kolagena | Uživanje kolagena |... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namen uporabegibljivost sklepov
Vsebujekolagen
Tip izdelkakapsule (veterina)

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.