Physiomer Baby Mist pršilo za nos, 115 mL

Physiomer Baby Mistje inovativna 100 % naravna in dobro prečiščena morska voda, ki jenamenjena intenzivnemu izpiranju nosne votline vašega otroka. Physiomer Baby Mistje inovativna 100 % naravna in dobro prečiščena morska voda, ki jenamenjena intenzivnemu izpiranju nosne votline vašega otroka.
923842 28229

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Physiomer Baby Mistje inovativna 100 % naravna in dobro prečiščena morska voda, ki jenamenjena intenzivnemu izpiranju nosne votline vašega otroka.

Izdelek vsebuje izotonično morsko vodo, kar omogoča enostanvo izpiranje  - k temu pripomore prilagojen vrat pršilnika in mehka pršilna konica, ki ne povzroča bolečin ob pršenju. Prav tako je hitrost pršenja prilagojena manjši površini nosne votline, kapljice pa še razpršijo na vse strani in tako omogočijo učinkovito izpiranje.

Izdelek je medicinski pripomoček, narejen zaščiti nosne votline, ki je še posebej pri otrocih in dojenčkih izrazito ranljiva. Z redno uporabo pršila se je oč ubraniti pred številnimi infekcijami predvsem zgornjih dihalnih poti, prav tako zmanjšate verjetnost izbruha alergije in posledično pojava tekočega nosnega izcedka.

Izdelek ima smiselno zasnovan varnostni vrati ni izredno mehek nosnik za nežno in predvsem neboleče pršenje že od prvega prehladnega dne dalje. 

O Physiomer liniji izdelkov

Gre za linijo izdelkov, katerih temeljna sestavina je visoko prečiščena morska voda, pri čemer pa niso odstranjeni inerali in druge sestavine, ki so naranvo prisotne v morski vodi. Morska voda je črpana pri kraju Saint Maloj.

Hipertoničnost ali izotoničnost raztopine je dosežena s pomočjo čistih elektroliznih metod, pri čemer se zaradi tega postopka zmanjša vsebnost navadne soli ali NaCl, koncentracija ostalih mineralov pa se ne spremeni. Raziskave so pokazale, da Physiomer v primerjavi s fiziološko raztopino in razredčeno morsko vodo izboljša obrambno vlogo zgornjih dihalnih poti.

Pomembna lastnost vsakega izdelka v skupini Physiomer je predvsem inovativna zasnova pršilnika in pršilne glave. Pršilnik omogoča pršenje in pretok raztopine v le eni smeri, zato ne prihaja do kontaminacije vsebine pršila. Zaradi posebne zasnove pršilnika pa izdelki ne vsebujejo potisnih plinov in konzervansov.

Izdelek Physiomer Baby Mistnaj se uporalbja predvsem pri rdečem nosku, morebitnem izcedku iz nosu - moč in hitrost pršenja je prilagojena otroku. Izpiranje otroškega noska v času prehlada je zelo priporočljivo, saj tovrstno početje klinično dokazano preprečuje nastanek respiratornih infekcij, zmanjšuje zaplete pri zdravljenju le-teh in preprečuje izbruh alergij.

Uporaba Physiomer Baby Mist pršila

- pri preventivi pred okužbami in alergijami: pršite 1-krat do 2-krat dnevno oz. po potrebi, zgornjih omejitev glede uporabe izdelka ni.
- Tekoč izcedek iz nosu in zamašen nos: 4-krat do 6-krat dnevno.

Opomba ob uporabi Physiomer Baby Mist pršila

Eno pršilo je namenjeno enemu otroku, vsak otrok naj ima svoje pršilo, da se morebitne oužbe ne prenašajo med osebami.

V primeru dlje trajajočega vnetja nosno sluzničnega predela, kar pomeni več kot 5 dni pri dojenčkih ali več kot 10 dni pri otrocih in odraslih osebah je posvet pri zdravnik vsekakor primeren in smiselen.

Sledijo navodila, kako izpirati nosno sluznico pri otroku:

Priloge

Dodatni opis

Physiomer_kako_uporabiti

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Perrigo Perrigo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja