Physiomer Eucalyptus pršilo za nos, 135 mL

Physiomer Eucalyptus je inovativno ršilo, katerega temelj je predvsem hipertonična morska raztopina, zato je pršilo primerno predvsem za redno lajšanje simtomov alergij in prehladnih obolenj. Physiomer Eucalyptus je inovativno ršilo, katerega temelj je predvsem hipertonična morska raztopina, zato je pršilo primerno predvsem za redno lajšanje simtomov alergij in prehladnih obolenj.
923851 28237

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Maja **** 28. 09. 2020 12:43
Po priporočilu prijateljice, sem kupila ta izdelek. Med sezono prehladov je imel mož grozne težave z... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Physiomer Eucalyptus je inovativno ršilo, katerega temelj je predvsem hipertonična morska raztopina, zato je pršilo primerno predvsem za redno lajšanje simtomov alergij in prehladnih obolenj.

Physiomer Eucalyptus je sestavljen iz hipertonične morske vode, v koncentraciji 2,2 %, kateri je dodano še eterično olje modrega evkalipta, oplemeniten pa je tudi z ekstraktom njivske mete, ar še dodatno poživi ter omogoči odprtje nosnih votlin in lažje dihanje.

Po uporabi pršila Physiomer Eucalyptus

  • so izboljšani znaki zamašenega nosu
  • je preprečeno in olajšano morebitno kihanje
  • je srbečica olajšana
  • lajša rinorejo

Physiomer Eucalyptus je primeren za uporabo pri prehladnih obolenjih, prav tako pa uspešno blaži simptome alergij, na primer alergije na cvetni prah.

Hipertonična voda v koncentraciji 2,2 % deluje namensko kot nosni dekongestiv ali sol, ki je v višji koncentraciji. Pršilo učinkovito odmaši nos in nosno votlino ter ob enem utekočini nosno sluznico ter omogoči nostavnejše odstranjevanje le-te.

Prečiščeni morski vodi je dodano eterično olje modrega evkalipta ter dodatno izvleček njivske mete. Physiomer Eucalyptus je primeren za odrasle in otroke starejše od 6 let. Priporočena uporaba v času trajanja simpotov je 2-krat do 3-krat dnevno. V vsako nosnico pršite po 1 sekundo.

O Physiomer liniji izdelkov

Gre za linijo izdelkov, katerih temeljna sestavina je visoko prečiščena morska voda, pri čemer pa niso odstranjeni inerali in druge sestavine, ki so naranvo prisotne v morski vodi. Morska voda je črpana pri kraju Saint Maloj.

Hipertoničnost ali izotoničnost raztopine je dosežena s pomočjo čistih elektroliznih metod, pri čemer se zaradi tega postopka zmanjša vsebnost navadne soli ali NaCl, koncentracija ostalih mineralov pa se ne spremeni. Raziskave so pokazale, da Physiomer v primerjavi s fiziološko raztopino in razredčeno morsko vodo izboljša obrambno vlogo zgornjih dihalnih poti.

Pomembna lastnost vsakega izdelka v skupini Physiomer je predvsem inovativna zasnova pršilnika in pršilne glave. Pršilnik omogoča pršenje in pretok raztopine v le eni smeri, zato ne prihaja do kontaminacije vsebine pršila. Zaradi posebne zasnove pršilnika pa izdelki ne vsebujejo potisnih plinov in konzervansov.

Opozorilo ob uporabi Physiomer Eucalyptus pršila

Vsebuje eterično olje modrega evkalipta in izvleček njivske mete - Ni namenjen za noseče in/ali doječe matere ali v primeru alergije na katerokoli od sestavin.

Opomba ob uporabi Physiomer Eucalyptus pršila

Če izdelek uporablja več ljudi, lahko pride do širjenja okužbe.

Če simptomi vnetja nosne sluznice trajajo več kot 5 dni pri dojenčkih in več kot 10 dni pri odraslih in otrocih, se posvetujte s svojim zdravstvenim delavcem. V primeru draženja nosne sluznice se lahko med uporabo pojavi zbadanje.

Priloge

Dodatni opis

Physiomer_kako_uporabiti

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Perrigo Perrigo
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov