x
Vse kategorije
PHYTO PRO pena za volumen, 200 mL
PHYTO PRO pena za volumen, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

PHYTO PRO pena za volumen, 200 mL

Proizvajalec: Phyto
Vrača vitalnost tankim lasem in lasem brez življenja.
Cena: 15,47 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapena

Ocene in mnenja

Opis

Vrača vitalnost tankim lasem in lasem brez življenja, pena jim nudi moč in volumen. Izvleček mire - orientalske rastline, neguje vsak las posebej, daje jim naraven sijaj in ne pušča sledov v laseh. Izvleček cveta sončnice ščiti lase pred UV žarki. Pro-vitamin B5 ščiti lase pred izsušitvijo.

Uporaba

Peno pretresite. Na vlažne, z brisačo obrisane lase nanesite peno (v velikosti jajca), enakomerno jo razčesite po laseh ter posušite in oblikujte s fenom.

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Niso le prožna hoja, živahni gibi, okretnost, gibčnost, gibalna spretnost in pokončna drža odraz stališč in prepričanj, ki izžarevajo življenjski optimizem, samozaupanje, samozavest in občutek lastne vrednosti, velja namreč tudi obratno. Redno sproščeno gibanje spreminja stališča in prepričanja ter s tem odločitve in ravnanja posameznikov. Tisočletja star dokaz so vzhodnjaške gibalne tehnike, npr. joga, tai chi chuan, aikido in druge, ki jih Kitajci ni Japonci uporabljajo za ohranjanje telesnega in psihičnega zdravja. Za temi stališči nič ne zaostaja star rimski pregovor Mens sana in corpore sano (zdrav duh v zdravem telesu), ki je za našega šolarja nemara bolj pripraven kot njemu tuje vzhodnjaške tehnike. Sodobni alternativni pristopi so pogosto vezani na gibanje. Naj bežno opišem samo nekatere izmed njih.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkapena

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.