PHYTOCYANE Tretma proti izpadanju las pri ženskah (12 ampul x 7,5 mL)

Posebej pripravljen za probleme povezane z izpadanjem las pri ženskah. Posebej pripravljen za probleme povezane z izpadanjem las pri ženskah.
3310 3310
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Ginko Biloba izvlečkom (12 ampul x 7,5 ml)

Posebej pripravljen za probleme povezane z izpadanjem las pri ženskah (zaradi stresa, hormonskih sprememb, nosečnosti...). Povezuje prednosti tretmaja za stimuliranje rasti las s tistimi za nego proti staranju. Vsebuje procianidole grozdja in Ginko Biloba izvleček. V tretmaju proti izpadanju las priporočamo kombinacijo s Phytocyane revitalizirajočim šamponom. Nanašajo se na lasišče po šamponiranju in se ne izpira.

Klinična študija: 85% pozitivnih rezultatov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Veliko boljše je trebušno dihanje, saj je spodnji del pljuč bolje prekrvljen in ni potrebe po sunkovitem dihanju. Pri trebušnem dihanju se ob vdihu dvigne trebuh in spusti prepona, da zrak vdre v spodnje dele pljuč, kjer je izmenjava plinov boljša. Šolarje naj bi učili mešanega dihanja, ki se začenja s trebušnim in nadaljuje s prsnim vdihom skozi nos; izdih naj bo počasen (dvakrat daljši kot vdih), sikajoč skozi usta. Če se starši in pedagogi zanašajo le na učitelja telesne vzgoje, ki se srečuje s šolarjem dvakrat, kvečjemu trikrat tedensko po eno šolsko uro, so šolarja krepko prikrajšali za kisik ...
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Phyto
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja