PHYTODÉFRISANT Balzam za ravnanje las rastlinskega porekla, 100 mL

Nemasten, rastlinski balzam, ki sprošča lase in mehča ondulirane in naravno skodrane lase. Nemasten, rastlinski balzam, ki sprošča lase in mehča ondulirane in naravno skodrane lase.
576115 3311

Ocene in mnenja

Opis

Phytodéfrisant je nemasten, rastlinski balzam, ki sprošča lase in mehča ondulirane in naravno skodrane lase. Vsebuje izvlečke silja, hrena, kadulje in rastlinki sok. Nanaša se na mokre lase. Z redno uporabo lasje postanejo bolj ravni in imajo lep sijaj. Se ne izpira. Da bi dosegli ultra gladek efekt uporabite Phytolisse serum med dvemi umivanji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Avtogeni trening temelji na samoprepričevanju (avtosugestiji), saj je dognano, da sta počutje in zdravje bolj odvisna od stališč in prepričanj kot od škodljivih vplivov okolja. Gre torej za nekakšno avtohipnozo, ko posameznik sam sebe prepričuje o uspehu, zmagi ali ozdravitvi. Prepričanje je v tem primeru pomembnejše od volje, saj temelji na domišljijskem doživljanju nekega dogajanja, ki ga predstavlja duhovnost, medtem ko volja temelji na razumu, ki ga oblikuje duševnost. Avtogeni trening je zato možen le, če je domišljija močnejša od razuma.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Phyto
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja