PHYTODENSIUM Maska za pomlajevanje in revitalizacijo las, 200 mL

Lasem oslabljenim s staranjem vrača sijaj, polnost, tonus in vitalnost. Lasem oslabljenim s staranjem vrača sijaj, polnost, tonus in vitalnost.
3312 3312

Ocene in mnenja

Opis

Zaradi stresnega načina življenja, onesnaženosti ali različnih tretmajev (barvanje, ondulacije,...), na laseh se lahko pojavijo prvi znaki staranja že zelo zgodaj, lasje se stanjšajo, slabijo, redčijo, lasje zgubljajo sijaj in vitalnost. Skozi PHYTODENSIUM masko za pomlajevanje las, uravnotežuje se flora lasišča, lasem se vrača sijaj, polnost ter lasje se revitalizirajo in restrukturirajo.

Maska za revitalizacijo, lasem oslabljenim s staranjem vrača sijaj, polnost, tonus in vitalnost.

Sestava in delovanje

Gatuline® izvleček proti staranju, pridobljen iz oreha, deluje proti prostim radikalom, preprečuje poškodovanje las povzročenih s staranjem in ščiti lase pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Progenium®, rastlinska aktivna sestavina, vzpostavi naravno ravnotežje flore lasišča. Olje semenk črnega ribeza bogatih z omega 3 in omega 6 esencialnimi maščobnimi kislinami, regenerira lase. Izvleček lista breze in preslice vrača lasem  potrebne minerale. Rastlinski proteinski kompleks poveča odpornost in elastičnost las, formirajo zaščitni film na površini. Lasišče je stimulirano in tonificirano, lasem je vrnjena polnost in vitalnost.

Uporaba

Nanesite masko na mokre lase. Pustite 5-15 minut da deluje. Izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

 Za šolarja predlagam gesla, ki se nanašajo na šolske okoliščine, ne na sproščanje mišic. Namesto gesla Moje noge (roke) so težke in tople naj bi npr. uril geslo Vem, da bom uspel, ker to zmorem.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Phyto
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja