PHYTOLUMIERE SPREJ za naravne ali obarvane lase 100 mL

Specifično formuliran za zaščito in osvežitev sijaja naravnih ali obarvanih las. Specifično formuliran za zaščito in osvežitev sijaja naravnih ali obarvanih las.
3320 3320

Ocene in mnenja

Opis

Phytolumiere sprej je specifično formuliran za zaščito in osvežitev sijaja naravnih ali obarvanih las. Kombinacija izvlečka rdeče alge in izvlečka sončnice na osnovi UV zaščite pomagajo pri zaščiti pred oksidacijo kot tudi pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Bogat vlažilen sprej pomaga tudi pri restrukturiranju keratina. Phytolumiere popravlja samo strukturo las in pri tem naredi same lase gladke in voljne. Lasje pridobijo na svojem sijaju, mehkobi in povdarjena je barva samih las. 

Uporaba

Sprej Phytolumiere razpršite na oprane in z brisačo posušene lase. Nato pričesko oblikujte po vašem stilu. Phytolumiere sprej lahko uporabite tudi na konicah las med dvemi šamponiranjem. Dobro pretresite pred uporabo. Ne izpirajte.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Takšen zastoj je npr. golo dajanje. Lahko je podkupnina za ohranitev zveze ali zaupanja, lahko pa je težnja po nadvladi. Veliko je staršev, ki svojemu šolarju nenehno samo dajejo. Ko pa enostransko dajanje preraste v žrtvovanje, ga pogosto spremlja razočaranje, kajti hvaležnosti za takšno enostranskost ni. Prav tako pomeni zastoj golo jemanje, ki je izraz požrešne lakomnosti, značilne za pomanjkanje varnosti ali zaupanja vase.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Phyto
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja