PHYTOLUMIERE Toniran šampon za nego las bakrenih tonov, 200mL

Koncentriran šampon na osnovi aktivnih rastlinskih snovi, ki delujejo hranljivo in revitalizirajo las. Koncentriran šampon na osnovi aktivnih rastlinskih snovi, ki delujejo hranljivo in revitalizirajo las.
3321 3321

Ocene in mnenja

Opis

Phytolumiere je koncentriran šampon na osnovi aktivnih rastlinskih snovi, ki delujejo hranljivo in revitalizirajo lase (pulpa avokada), deluje antioksidantivno (polifenoli iz zelenega čaja), vračajo sijaj (izvleček limone) ter povečajo pigment obarvanih ali naravnih las (izvleček kostanja).

Priporoča se uporaba med dvemi barvanji las, zaradi ohranitve sijaja in pigmenta ali pri neobarvanih laseh za povečanje naravnega pigmenta in privlačnega sijaja las. Phytolumiere koncentrirani šampon se nanaša na mokre lase in se ga priporoča enakomerno vmasirati. V kolikor želite revitalizirati sijaj vaših las šampon pustite na laseh 5 minut, če pa želite globlje delovanje ter povečan pigment pustite šampon na laseh 10 minut ter nato temeljito izperite.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ko to jemanje preraste v pasivno prejemanje, je znak razvajenosti in lenobe, kar se lahko sprevrže v izsiljevaje. Šolar naj se zato najprej nauči jemati, da mu »zrastejo roke«, in zadržati zase, da mu zraste samozavest. Šele ko bo imel, bo lahko nekaj pridobljenega tudi dal. Božiček pride z darili, ki jih je moral nekje vzeti, sicer jih ne bi mogel dati. Pri nas zaradi moralnih načel dajanje pojmujemo kot pozitivno, medtem ko jemanje označujemo kot pohlep in predrznost. V bistvu gre le za dve skrajnosti (dva pola) sporazumevanja, ki se začenja prav z rokami. Daje lahko le tisti, ki ima, ker si je pred tem vzel. Dajanje zato ni znak dobrote, ampak odprtosti in povezanosti z drugimi.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Phyto Phyto
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja