x
Vse kategorije
PHYTOLUMIERE Toniran šampon za nego las bakrenih tonov, 200mL
PHYTOLUMIERE Toniran šampon za nego las bakrenih tonov, 200mL
Oceni izdelek in zasluži

PHYTOLUMIERE Toniran šampon za nego las bakrenih tonov, 200mL

Proizvajalec: Phyto
Koncentriran šampon na osnovi aktivnih rastlinskih snovi, ki delujejo hranljivo in revitalizirajo las.
Cena: 15,74 €
Vprašaj nas

Video

Ocene in mnenja

Opis

Phytolumiere je koncentriran šampon na osnovi aktivnih rastlinskih snovi, ki delujejo hranljivo in revitalizirajo lase (pulpa avokada), deluje antioksidantivno (polifenoli iz zelenega čaja), vračajo sijaj (izvleček limone) ter povečajo pigment obarvanih ali naravnih las (izvleček kostanja).

Priporoča se uporaba med dvemi barvanji las, zaradi ohranitve sijaja in pigmenta ali pri neobarvanih laseh za povečanje naravnega pigmenta in privlačnega sijaja las. Phytolumiere koncentrirani šampon se nanaša na mokre lase in se ga priporoča enakomerno vmasirati. V kolikor želite revitalizirati sijaj vaših las šampon pustite na laseh 5 minut, če pa želite globlje delovanje ter povečan pigment pustite šampon na laseh 10 minut ter nato temeljito izperite.

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Ko to jemanje preraste v pasivno prejemanje, je znak razvajenosti in lenobe, kar se lahko sprevrže v izsiljevaje. Šolar naj se zato najprej nauči jemati, da mu »zrastejo roke«, in zadržati zase, da mu zraste samozavest. Šele ko bo imel, bo lahko nekaj pridobljenega tudi dal. Božiček pride z darili, ki jih je moral nekje vzeti, sicer jih ne bi mogel dati. Pri nas zaradi moralnih načel dajanje pojmujemo kot pozitivno, medtem ko jemanje označujemo kot pohlep in predrznost. V bistvu gre le za dve skrajnosti (dva pola) sporazumevanja, ki se začenja prav z rokami. Daje lahko le tisti, ki ima, ker si je pred tem vzel. Dajanje zato ni znak dobrote, ampak odprtosti in povezanosti z drugimi.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.