Phyt’s tekoči puder odtenek Dore/4, 40 g

Poenoti, matira.<br><br><span class="modro"><strong>Pozor:</strong> odtenki pudrov so zbrani na povezavi pod sliko izdelka!</span><br> Poenoti, matira.

Pozor: odtenki pudrov so zbrani na povezavi pod sliko izdelka!
4838 4838

Ocene in mnenja

Opis

poenoti, matira

100 % rastlinskih sestavin je biološko pridelanih
15 % vseh sestavin je biološko pridelanih
100 % vseh sestavin je naravnega izvora

EDINSTVENOST Phyt's med kozmetikami: EDINI pudri s certifikatom Cosmebio in 100% naravnega izvora. Žametna fluidna tekstura za naravno poenotenje polti in korekcijo nepravilnosti, ki daje svež izgled obraza: bolj zagoret ali bolj nevtralen. Pudri so prilagojeni vsem vrstam polti.

¦ Sezamovo* in jojobino* olje: bogata z vitaminom E in maščobnimi kislinami kožo temeljito navlažita in preprečujeta njeno izsušitev.
¦ Eterična olja rožnega lesa*, krvomočnice*, palmarose*:
spodbujajo obnavljanje celic in pomirjajo občutljivo kožo.
¦ Hialuronska kislina: vzpostavlja koži njeno vitalno – naravno vlaženje, popravlja oz. izboljšuje suho kožo, regenerira kožo in ji povrne njeno elastičnost.
¦ Naravni pigmenti mineralnega izvora: dajejo pudru barvo.
¦ Rastlinski tokoferol: iz vitamina E, antioksidanta, za zaščito
kože, mehkejšo kožo in proti staranju kože. Šest barvnih odtenkov, prilagojenih vsem vrstam polti ob vsaki priložnosti. Intenzivni pogled z nahranjenimi in podaljšanimi trepalnicami.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Problem vseh navedenih snovi je v pospešeni presnovi celice zaradi povečane porabe kisika na račun nadledvičnega kortizola. Pospešena celična presnova (oksidativna fosforilacija) v mitohondrij ih omogoča večjo tvorbo energije, a se ob tem sprošča preveč prostih radikalov, ki so »žlindra« presnove, ko se poveča količina manj kakovostnih celičnih beljakovin in maščob, ob tem pa se celica hitreje stara. Preobilica kisika v celici je torej nevarna, saj povzroča hitro izgorevanje in s tem »žaltavost« celice zaradi okvare maščob. Sladkor, kava, tobak in alkohol torej povzročajo hitrejše staranje. Zato tako zelo poudarjamo rabo antioksidantov v prehrani odraslih. Šolarjem in mladostnikom se še ni treba ukvarjati z njimi, saj jih premorejo še dovolj, če se odpovejo sladkorju, kavi, alkoholu in tobaku.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PHYT'S PHYT'S
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja