Phyt’s tekoči puder odtenek Beige/3, 40 g

Poenoti, matira.<br><br><span class="modro"><strong>Pozor:</strong> odtenki pudrov so zbrani na povezavi pod sliko izdelka!</span><br> Poenoti, matira.

Pozor: odtenki pudrov so zbrani na povezavi pod sliko izdelka!
512401 4837

Ocene in mnenja

Opis

poenoti, matira

100 % rastlinskih sestavin je biološko pridelanih
15 % vseh sestavin je biološko pridelanih
100 % vseh sestavin je naravnega izvora

EDINSTVENOST Phyt's med kozmetikami: EDINI pudri s certifikatom Cosmebio in 100% naravnega izvora. Žametna fluidna tekstura za naravno poenotenje polti in korekcijo nepravilnosti, ki daje svež izgled obraza: bolj zagoret ali bolj nevtralen. Pudri so prilagojeni vsem vrstam polti.

¦ Sezamovo* in jojobino* olje: bogata z vitaminom E in maščobnimi kislinami kožo temeljito navlažita in preprečujeta njeno izsušitev.
¦ Eterična olja rožnega lesa*, krvomočnice*, palmarose*:
spodbujajo obnavljanje celic in pomirjajo občutljivo kožo.
¦ Hialuronska kislina: vzpostavlja koži njeno vitalno – naravno vlaženje, popravlja oz. izboljšuje suho kožo, regenerira kožo in ji povrne njeno elastičnost.
¦ Naravni pigmenti mineralnega izvora: dajejo pudru barvo.
¦ Rastlinski tokoferol: iz vitamina E, antioksidanta, za zaščito
kože, mehkejšo kožo in proti staranju kože. Šest barvnih odtenkov, prilagojenih vsem vrstam polti ob vsaki priložnosti. Intenzivni pogled z nahranjenimi in podaljšanimi trepalnicami.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Alkohol je s kvasovkami povret grozdni sladkor (lahko ječmenov, krompirjev, rižev itd.) in zato povzroča iste težave kot sladkarije ali izdelki iz luščenih in očiščenih žitaric (bel kruh, keksi, bel riž, testenine itd.). Deluje izrazito stresno, saj razgrajuje tudi vitamine skupine B, povzroča pijanost, po streznitvi pa slabo počutje in depresijo, predvsem pa nepopravljivo poškoduje živčne celice, jetra in srce. Kadar govorimo o »zrnernih pivcih« ali »kulturi pitja«, se takšno globokoumno razmišljanje ne sme v nobenem primeru nanašati na šolarje. Prepoved točenja alkoholnih pijač mladim je še vse premalo resna, saj je med mladimi odločno preveč pivcev. Zdravljenje zasvojenih sicer ustavi zlorabo, ne popravi pa uničenih možganov.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PHYT'S PHYT'S
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja