Pic Co-Fix samolepljiv kompresijski povoj velikosti 8cm x 5 m, 3 kom.

Za fiksacijo sklepov in mobilnih delov telesa. Za fiksacijo sklepov in mobilnih delov telesa.
10693 10693

Ocene in mnenja

Opis

    * za fiksacijo sklepov in mobilnih delov telesa
    * ne sprime se s kožo ali dlako
    * dolgotrajna obstojnost in elastičnosti in kompresije
    * odporen na kreme, pot in eksudat

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

PREDEN ZAČNETE
Pomembno je poznati svoj tip kože, kajti to lahko vrsto izdelka, ki naj bi ga uporabljali, določi celo toliko, da so nekatere kreme za sončenje izdelane za različne tipe kože. Zelo priporočam, da obiščete kozmetični salon ali dermatološko ambulanto za potrditev tipa kože. Tu je opisana kratka razčlemba različnih tipov kože, ki vam pomaga izvedeti, v katero vrsto spada vaša koža.

Suha koža je tanka in po navadi brez madežev. Zlasti po prhanju ali plavanju je lahko napeta. Zlahka se opeče ali olupi v vroči ali mrzli vodi. Zaradi suhe kože imate ne glede na svoja leta verjetno gube okoli oči in ust.

Hiter test: Močno pritisnite s prstom na kateri koli predel svojega obraza in držite 15 sekund. Spustite. Če rdeči madež dolgo časa ne izgine, je vaša koža najverjetneje suha.

Mastna koža se pogosto blešči. Zaradi mastnega videza in velikih odprtih por (zlasti predela okoli nosu in lic), ki so glavni oznanjevalec takega tipa kože, je videti nezdrava. Ker se na taki koži radi delajo mozolji in akne, verjetno že veste, če imate mastno kožo ali ne.

Hiter test: Vzemite čisto ogledalo in ga pritisnite na nos, čelo in lica. Če na ogledalu opazite mastne odtise, je vaša koža mastna.

Mešan tip kože je najbolj vsakdanji. Če niste prepričani, je običajna značilnost ta, da je predel T (nos, čelo in brada) masten, ličnice pa so suhe. Mešan tip kože ima vsaka peta ženska.

Normalna koža je seveda najbolj želen tip kože. Verjetno imate zelo malo lis in so vidni samo manjši znaki staranja. Brez težav lahko uporabite kateri koli lepotni izdelek. Imate veliko srečo - večina bi ubijala za ta tip kože.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pic Pic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja