Piki žuželk in uporaba repelentov!Komarji, klopi, muhe in ostale žuželke, so prav tako najbolj aktivni poleti. Njihovi piki niso samo nadležni, temveč so lahko zelo škodljivi in nevarni. Naše vedno bolj agresivno zastrupljanje okolja povzroča tudi bolj strupene žuželke, hkrati pa naša telesa postajajo vedno bolj občutljiva in alergična.

Da je krog sklenjen, nam trg ponuja agresivne in strupene repelente, ki so res učinkoviti, vendar pa žal zastrupljajo tako okolje kot tudi naše organizme. Tako smo spet na začetku. Žuželke postajajo vedno bolj odporne na naše strupe, v našem organizmu pa se kopičijo razni strupi, zaradi česar postaja naše telo še bolj občutljivo.

Ekipa Spletne lekarne Žužemberk meni, da je čas, da ustavimo ta vedno bolj začaran krog in posežemo po naravnih repelentih, ki delujejo na bazi eteričnih olj, ki odganja in ne ubija. Navdušeni smo nad izdelki Zeta free, ki vsebujejo eterična olja biološke in biodinamične pridelave pelargonije, limone, evkaliptusa in sivke, ki na naraven način odganjajo komarje in ostali mrčes. 

Na popolnoma naraven in dišeč način lahko zaščitimo sebe, svojo družino in prostor. Zeta free pa nam ponuja tudi plavi čudež, ki je absolutno nepogrešljiv v poletnih mesecih. Plavi čudež je res pravi čudež, ki se uporablja po pikih komarjev, klopov, čebel, os in ostalih insektov, za nego poškodovane kože od padcev, odrgnin, ureznin, prask, opeklin, in pri kakršnemkoli vnetju kože.

Poleg omenjenega plavega čudeža predstavljamo tudi Helpic družinski paket, novi Autan tropical in roller Bite be Gone!

Komentarji