Pilex, 14 kapsul

<p>Pilex prehransko dopolnilo v obliki kapsul.</p>

Pilex prehransko dopolnilo v obliki kapsul.

2022-01-28 45,63 €
503550 25910

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Martina **** 21. 06. 2018 11:42
Pomagajo za akutne hemoroide. Preberi več
Tomaž **** 19. 11. 2014 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

ŽILE, HEMOROIDI

Aktivne sestavine proizvoda Pilex prehransko dopolnilo so trije naravni rastlinski izvlečki in sicer:
Cichorium intybus,
Berberis vulgaris in
Hamamelis virginiana.

Uporaba Pilex kapsul

Pilex je enostaven za uporabo v obliki kapsul.

Jemlje se oralno 2 kapsuli na dan od 7 do 14 dni, zjutraj, 30 minut pred zajtrkom z jogurtom ali vodo.

Delovanje Pilexa-a prehranskega dodatka je vedno boljše, če izdelek jemljete sočasno s prehranskimi dopolnili, ki vsebujejo vlaknine (tako topne kot netopne vlaknine). Sočasno z jemanjem vseh priporočenih prehranskih dopolnil je smiselno sočasno pitje večjih količin vode.

Ob tem pa predlagamo, da vzdržujete redno osebno higieno, se veliko gibljete (ne kolesarjenje in jahanje) in poskrbite za mehko odvajanje.

Da se izognete težavam s hemoroidi, se odsvetuje uživanje pikantne hrane in večjih količin alkohola, dvigovanje težkih bremen, dolgotrajno sedenje, daljše zadrževanje v vročih prostorih in nošenje tesnih oblačil.

Ali lahko vzamem Pilex preventivno, ne glede na izraženost težav s hemoroidi? 
Da, PILEX lahko jemljejo preventivno osebe, ki so imele težave s hemoroidi, vendar so v stabilni fazi. V ta namen se priporoča jemanje enkrat na 6 mesecev. 

Ali lahko nosečnice in doječe matere jemljejo PILEX? 
Nosečnicam se Pilex zaradi neizvedenih raziskav ne priporoča, lahko se jemlje po prenehanju dojenja.     

Kako dolgo deluje Pilex in ali se lahko delovanje podaljša? 
V povprečju delovanje traja 6 mesecev, vendar lahko deluje bistveno dlje, odvisno od   preventivnega vedenja uporabnika - higiene analnega področja in higiene črevesja, načina prehranjevanja (uživanje hrane z več vlakninami, prehrane z mikroorganizmi; izogibanje suhomesnatih, konzerviranih proizvodov, fast fooda, pekoče in zelo začinjene hrane) in vzdrževanja rednega odvajanja. Priporoča se izogibanje dolgotrajnega sedenja, dolgotrajnega stanja in dvigovanja težkih bremen. Ob primernih preventivnih ukrepih bo delovanje Pilexa učinkovitejše in dolgotrajnejše.

Ima Pilex stranske negativne učinke? 
Ne, Pilex je 100% naraven proizvod in nima negativnih stranskih učinkov. Pri manjšem številu  uporabnikov lahko v času jemanja pride do pojava krvavitve, ki pomeni čiščenje in pokanje notranjih hemoroidov. Terapija se lahko nadaljuje brez strahu, ker sledi zelo hitro izboljšanje.
 
Ali smem hkrati s Pilexom jemati druge izdelke na rastlinski bazi, čaje, kreme ali  svečke? 
V času jemanja Pilexa se ne priporoča jemanje ostalih rastlinskih proizvodov, da se ne bi zmanjšal sinergijski učinek treh rastlinskih sestavin Pilexa.

Opozorilo:
Ne priporočamo uživanja dlje od 2 tednov.  Osebe, ki jemljejo zdravila, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Izdelek ni primeren za nosečnice, doječe matere in otroke.

Za opis izdelka je odgovorno podjetje: BK3 d.o.o.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Hemoroidi

Obravnavanje bolnikov s hemoroidi je kompleksno in bolnik ob tem potrebuje hitro in učinkovito odpravljanje simptomov, vključno s krvavitvami, ki se lahko pojavijo med napadi. Poleg osnovnega zdravljenja,...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Suss Techology Suss Techology
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja