Pink Fit Block proti maščobam, 90 kapsul

Pink Fit Block proti maščobam je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z naravnim chitosanom, ekstraktom garcinije ter nopaleje. Pink Fit Block proti maščobam je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z naravnim chitosanom, ekstraktom garcinije ter nopaleje.
25086 25086

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Pink Fit Block  proti maščobam je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z naravnim chitosanom, ekstraktom garcinije ter nopaleje.

Prehransko dopolnilo, ki je obogateno z navedenimi komponentami je v priročno pomoč pri vsejh vrstah shujševalnih diet, katerih namen je znižanje telesne mase.

Chitosan ali hitozan je komponenta, ki se jo pridobiva iz lupine morskih rakcev. Velja, da fino uprašen chitosan v kislem pH želodca razpade ter se veže z maščobnimi kislinami.

Nopaleja je še ena izmed sestavin, ki jih prehransko dopolnilo vsebuje in spada v skupino kaktusov. Vzbuja občutek sitosti ter sodeluje v procesu transformacije molekul ATP.

Garcinia - je obogatena z izvlečkom hidroksicitronske kisline.

Thermostack Fat blocker vsebuje tudi druge vitaminske snovi, ki pripomorejo k boljši antioksidativni zaščiti imunskega sistema in sicer: vitamina A ter D in vitamin F.

Za koga je prehransko dopolnilo namenjeno?

Prehransko dopolnilo lahko uporalbjajo predvsem moški kot tudi ženske z namenom boljšega nadzora nad telesno težo in njene korekcije. Izdelek namreč vzbuja občutek sitosti ter omeji dnevni vnos hrane.

Uporaba prehranskega dopolnila Pink Fit Block

Uporabite vedno skupaj s prehrano, ob jedi. Le tako lahko dosežete vezavo prekomerne vsebnosti maščob v prehrani z rednim dodajanjem prehranskega dodatka.

Opozorilo: tekst je last podjeta: proaction.si

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ProAction ProAction
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja