Pjur Aqua lubrikant, 100 mL

Pjur Aqua lubrikant na vodni osnovi ima podaljšano delovanje in je primeren tudi za občutljive. Pjur Aqua lubrikant na vodni osnovi ima podaljšano delovanje in je primeren tudi za občutljive.
32869 32869

Ocene in mnenja

Opis

Pjur Aqua lubrikant na vodni osnovi ima podaljšano delovanje in je primeren tudi za občutljive.

Karakteristike lubrikanta Aqua Pjur

  • na vodni osnovi
  • primeren za ženske in moške
  • kompatibilen s kondomi iz lateksa
  • ne vsebuje alergijskih sestavin in konzervansov

Delovanje Pjur Aqua lubrikanta

Lubrikant Aqua ima podaljšano delovanje in je izdelan na vodni osnovi. Lubrikant zagotavlja gladko teksturo in dolgotrajno navlaženost, brez puščanja lepljivih madežev.

Ker ne vsebuje potencialno alergijskih sestavin je primeren tudi za najbolj občutljive. Ustreza tako ženskam kot moškim.

Uporaba lubrikanta

Za najboljše občutke nanesite željeno količino lubrikanta na izbran del vašega intimnega območja. Lubrikant Aqua je primeren za vsakodnevno uporabo.

Lubrikanta ne uporabljajte, če je vaša koža razdražena ali okužena. V primeru draženja in občutka neugodja, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Lubrikant ni kontracepcijsko sredstvo. Izdelek ne vsebuje spermicida. Hranite izven dosega otrok. Ob uporabi se izognite stiku z očmi. Če se izdelek izlije, takoj počistite in bodite previdni, saj je zelo spolzko na površinah.

Sestavine INCI

Aqua (Water), Glycerin, Ethoxydiglycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pjuractive Pjuractive
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja