Pjur Med Soft Glide lubrikant, 100 mL

Lubrikant na silikonski osnovi Pjur Med Soft Glide s podaljšanim delovanjem zagotavlja prijeten občutek tudi za zelo suho in občutljivo sluznico. Lubrikant na silikonski osnovi Pjur Med Soft Glide s podaljšanim delovanjem zagotavlja prijeten občutek tudi za zelo suho in občutljivo sluznico.
32870 32870

Ocene in mnenja

Opis

Lubrikant na silikonski osnovi Pjur Med Soft Glide s podaljšanim delovanjem zagotavlja prijeten občutek tudi za zelo suho in občutljivo sluznico.

Prednosti in lastnosti lubrikanta Pjur Med Soft Glide

  • primeren za moške in ženske
  • na silikonski osnovi
  • združljivo s kondomi iz lateksa
  • čiste sestavine
  • primeren za zelo suho in občutljivo sluznico

Delovanje Pjur Med Soft Glide lubrikanta

V lubrikantu Pjur Med Soft Glide so izbrane le najboljše sestavine. To je lubrikant na silikonski osnovi, ki vsebuje le visokokakovostne silikone. Pjur Med Soft Glide lubrikant je obogaten z oljem jojobe, ki poskrbi za dolgo trajajočo gladkost. Jojobino olje ima hkrati tudi prijeten pomirjujoč občutek.

Ker so sestavine skrbno izbrane je lubrikant primeren tudi za uporabo pri zelo suhi in občutljivi nožnici. Prijetnost uporabe zagotavlja tudi dejstvo, da lubrikant Soft Glide ne vsebuje glicerina, parabenov in konzervansov, ki so pogosto razlog za neprijetno dražeč občutek genitalij.

Uporaba lubrikanta Pjur

Na izbrani del intimnega področja nanesite željeno količino lubirkanta. Za prijeten občutek in dolgotrajno vlažno področje zadostuje že majhna količina lubrikanta. Lubirkant Pjur je kompatibilen s kondomi iz lateksa in je primeren za vsakodnevno uporabo.

Lubrikanta ne uporabljajte, če je vaša koža razdražena ali okužena. V primeru draženja in občutka neugodja, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Lubrikant ni kontracepcijsko sredstvo. Izdelek ne vsebuje spermicida. Hranite izven dosega otrok. Ob uporabi se izognite stiku z očmi. Če se izdelek izlije, takoj počistite in bodite previdni, saj je zelo spolzko na površinah.

Sestavine INCI

Dimethicone, Dimethiconol, Cyclopentasiloxane, Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed Oil).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pjuractive Pjuractive
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja