Pjur Med Vegan Glide lubrikant, 100 mL

Pjur Med Vegan Glide lubrikant je lubrikant izdelan na vodni osnovi z izključno veganskimi sestavinami in je primeren za zelo občutljivo sluznico. Pjur Med Vegan Glide lubrikant je lubrikant izdelan na vodni osnovi z izključno veganskimi sestavinami in je primeren za zelo občutljivo sluznico.
32866 32866

Ocene in mnenja

Opis

Pjur Med Vegan Glide lubrikant je lubrikant izdelan na vodni osnovi z izključno veganskimi sestavinami in je primeren za zelo občutljivo sluznico.

Prednosti in lastnosti Pjur Med Vegan Glide lubrikanta

  • ustrezen za moške in ženske
  • primeren za zelo občutljivo sluznico
  • na vodni osnovi
  • združljivo s kondomi iz lateksa
  • veganske sestavine
  • ne vsebuje parfumov, parabenov in glicerina

Delovanje lubrikanta Pjur Med Vegan Glide

Lubrikant na vodni osnovi Pjur Med Vegan Glide je narejen izključno iz veganskih sestavin. Poseben izbor sestavin zagotavlja prijeten občutek in dolgotrajno dodatno vlaženje sluznice. Uravnotežena pH vrednost ter kvalitetne sestavine ne povzročajo draženja niti na najbolj občutljivi sluznici. Prav tako pa lubrikant ne vsebuje pargumov, parabenov in glicerina, ki so pogosto lahko razlog za neprijeten občutek ob uporabi.

Uporaba lubrikanta Pjur Med Vegan Glide

Za doseganje prijetnega gladkega občutka nanesite željeno količino lubrikanta na izbran del vašega intimnega področja. Lubrikant lahko uporabljate s kondomi iz lateksa. Primeren je za vsakodnevno uporabo.

Lubrikanta ne uporabljajte, če je vaša koža razdražena ali okužena. V primeru draženja in občutka neugodja, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Lubrikant ni kontracepcijsko sredstvo. Izdelek ne vsebuje spermicida. Hranite izven dosega otrok. Ob uporabi se izognite stiku z očmi. Če se izdelek izlije, takoj počistite in bodite previdni, saj je zelo spolzko na površinah.

Sestavine INCI

Aqua (Water), Propylene Glycol,Dipropylene Glycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxyethylcellulose, SodiumSaccharin, Citric Acid.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pjuractive Pjuractive
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja