Pjur Superhero Delay serum za zakasnitev za moške, 20 mL

Uporabite Pjur Superhero Delay serum za zakasnitev za moške in podaljšajte prijetne občutke v spalnici, brez da bi občutili omrtvičenost. Uporabite Pjur Superhero Delay serum za zakasnitev za moške in podaljšajte prijetne občutke v spalnici, brez da bi občutili omrtvičenost.
32877 32877

Ocene in mnenja

Opis

Uporabite Pjur Superhero Delay serum za zakasnitev za moške in podaljšajte prijetne občutke v spalnici, brez da bi občutili omrtvičenost.

Karakteristike seruma za zakasnitev Pjur Superhero Delay

  • primerno za moške
  • ne vsebuje parfumov ali dodanih okusov
  • primeren za uporabo skupaj s kondomi iz lateksa
  • izključno za zunanjo uporabo

Delovanje Pjur Superhero Delay seruma za zakasnitev za moške

Če želite navdušiti s svojo vzdržljivostjo in ob tem uživati v prijetnih občutkih še nekoliko dlje, uporabite serum za zakasnitev Pjur Superhero Delay.

Posebno napredna kombinacija sestavin vpliva na zmanjšano občutljivost moškega spolnega uda. Njegova površina bo bolj gladka brez neprijetnega občutka omrtvičenosti, ki ga pogosto povzročijo podobni izdelki.

Uporaba seruma za zakasnitev Pjur

Nekaj seruma nanesite na ustrezen del moškega intimnega področja. Serum lahko nanašate vsakodnevno in ga uporabljate skupaj s kondomi iz lateksa.

Serum za zakasnitev je primeren le za zunanjo uporabo in ni primeren za zaužitje. Izdelek ne vsebuje spermicidov in ni kontracepcijsko sredstvo. Da se izognete reakciji na koži, serum preizkusite na zapestju. Če se pojavi kožna reakcija ali imate odprte rane, seruma ne uporabljajte. Shranjujte nedosegljivo otrokom in na sobni temperaturi.

Sestavine INCI

Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Polymethylsilsesquioxane

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pjuractive Pjuractive
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov