Pjur Superhero Strong Preformance sprej za zakasnitev za moške, 20 mL

Pjur Superhero Strong Preformance je zasnovan posebno za moške in dlje trajajoče občutke. Pjur Superhero Strong Preformance je zasnovan posebno za moške in dlje trajajoče občutke.
32878 32878

Ocene in mnenja

Opis

Pjur Superhero Strong Preformance je zasnovan posebno za moške in dlje trajajoče občutke.

Prednosti in lastnosti spreja za zakasnitev Pjur Superhero Strong Preformance

  • izdelan za moške
  • za dlje trajajoče občutke napetosti
  • vsebuje izvleček ingverja
  • možna uporaba skupaj s kondomi iz lateksa

Delovanje Pjur Superhero Strong Preformance spreja

Dobrih stvari si želimo vedno več oziroma da trajajo veliko dlje. Če želite dlje trajajoče občutke zagotoviti sebi, uporabite Pjur Superhero Strong Preformance sprej za zakasnitev za moške.

S posebno izbranimi sestavinami popolnoma varno učinkuje na moški spolni ud. Izvleček ingverja v kombinaciji z drugimi sestavinami povzroči manjšo občutljivost pri moških in s tem podaljša čas vzburjenosti. S pomočjo spreja za zakasnitev bo uživanje dolgotrajno in bolj intenzivno.

Uporaba spreja za zakasnitev za moške Pjur

Sprej razpršite po primernem delu moškega intimnega področja. Nanesite od dva do štiri razprške. Izdelek je primeren le za zunanjo uporabo na koži. Uporabite ga lahko skupaj s kondomi iz lateksa. Pjur sprej za zakasnitev za moške je primeren za vsakodnevno uporabo.

Izdelka ne uporabljajte, če je vaša koža razdražena ali okužena. V primeru draženja in občutka neugodja, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Sprej ni kontracepcijsko sredstvo. Izdelek ne vsebuje spermicida. Hranite izven dosega otrok. Ob uporabi se izognite stiku z očmi. Če se izdelek izlije, takoj počistite in bodite previdni, saj je zelo spolzko na površinah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pjuractive Pjuractive
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov