Pjur Woman lubrikant, 100 mL

Lubrikant izdelan posebno za ženske in njihovo nežno kožo Pjur Woman. Lubrikant izdelan posebno za ženske in njihovo nežno kožo Pjur Woman.
424218 32875

Ocene in mnenja

Opis

Lubrikant izdelan posebno za ženske in njihovo nežno kožo Pjur Woman.

Lastnosti lubrikanta Pjur Woman

  • namenjen ženskam
  • na silikonski osnovi
  • brez vonja
  • ne vsebuje parfumov in konzervansov
  • kompatibilen s kondomi iz lateksa

Delovanje Pjur Woman lubrikanta

Ženska koža je nežna in mehka, pogosto pa tudi nekoliko občutljiva. Sploh na intimnem področju. Kljub temu pa lahko brez neprijetnega draženja poskrbite za dolgotrajno prijeten občutek in dolgo trajajoč mazav občutek. Izberite lubrikant Woman Pjur.

Lubrikant je popolnoma nevtralen, nima vonja in ne vsebuje konzervansov ter parfumov. Po nanosu boste občutili le prijeten občutek. Lubrikant zagotavlja tudi optimalno vlažnost ženskega intimnega predela.

Uporaba lubrikanta

Nanesite ustrezno količino lubrikanta Pjur Woman na primeren del vašega intimnega področja. Lubrikant lahko uporabljate skupaj s kondomi iz lateksa. Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo.

Lubrikanta ne uporabljajte, če je vaša koža razdražena ali okužena. V primeru draženja in občutka neugodja, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Lubrikant ni kontracepcijsko sredstvo. Izdelek ne vsebuje spermicida. Hranite izven dosega otrok. Ob uporabi se izognite stiku z očmi. Če se izdelek izlije, takoj počistite in bodite previdni, saj je zelo spolzko na površinah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pjuractive Pjuractive
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov