Pjur Woman Vegan lubrikant, 100 mL

Pjur Woman Vegan lubrikant je veganski lubrikant na vodni osnovi zasnovan za ženske. Pjur Woman Vegan lubrikant je veganski lubrikant na vodni osnovi zasnovan za ženske.
32876 32876

Ocene in mnenja

Opis

Pjur Woman Vegan lubrikant je veganski lubrikant na vodni osnovi zasnovan za ženske.

Lastnosti lubrikanta Pjur Woman Vegan

  • namenjen ženskam
  • na vodni osnovi
  • ne vsebuje parabenov, parafinov, glicerina
  • brez sintetičnih parfumov ter barvnih dodatkov
  • kompatibilen s kondomi iz lateksa
  • veganski izdelek

Delovanje Pjur Woman Vegan lubrikanta

Lubrikant Pjur Woman Vegan je popolnoma veganski lubrikant, ki ne vsebuje živalskih sestavin in ni bil testiran na živalih.

Pjur Woman Vegan je izdelan z mislijo na ženske in njihovo bolj občutljivo kožo. pH vrednost je prilagojen pH vrednosti ženske sluznice. Ob uporabi lubrikanta zato ne pride do draženja ali neprijetnega pekočega občutka.

Z uporabo lubrikanta Pjur Woman Vegan si zagotovite dolgo trajajoč mazav občutek in ustrezno vlažnost, ki bo zagotovila prijetne občutke.

Uporaba veganskega lubrikanta Pjur Woman

Željeno količino lubrikanta nanesite na poljuben del intimnega območja. Pjur lubrikant je primeren za uporabo skupaj s kondomi iz lateksa. Lubrikant lahko uporabljate vsakodnevno.

Lubrikanta ne uporabljajte, če je vaša koža razdražena ali okužena. V primeru draženja in občutka neugodja, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Lubrikant ni kontracepcijsko sredstvo. Izdelek ne vsebuje spermicida. Hranite izven dosega otrok. Ob uporabi se izognite stiku z očmi. Če se izdelek izlije, takoj počistite in bodite previdni, saj je zelo spolzko na površinah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pjuractive Pjuractive
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja