x
Vse kategorije
pjuractive 2skin zaščita kože
pjuractive 2skin zaščita kože
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

pjuractive 2skin zaščita kože

Proizvajalec: Pjuractive
Pjuractive 2skin zaščita kože je gel, ki je namenjen splošni zaščiti kože, saj tako preprečuje nastanek žuljev in morebitnih odrgnin, zato je še posebej primeren za športnike.
Cena: 7,15 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Pjuractive 2skin zaščita kože je gel, ki je namenjen splošni zaščiti kože, saj tako preprečuje nastanek žuljev in morebitnih odrgnin, zato je še posebej primeren za športnike.

Zaščitni gel na površini kože naredi varovalno plast, ki preprečuje drgnjenje, kožne celice zaščiti pred prekomernim pritiskom ter jih okrepi. Pjur aktivna 2skin formula deluje kot intenziven zaščitni film na koži, kar izboljšuje celično strukturo kože. Hkrati se morebiten pritisk na kožo razprostre preko večje površine. Ravno ta lastnost tega inovativnega športnega gela povečuje zaščito pred drgnjenjem, žulji ali drugemu neprijetnemu draženju kože.

Gel kožnih por ne zamaši temveč omogoča, da koža normalno diha.

Pjuractive 2skin gel naredi po samem nanosu tanko zaščitno plast, ki okrepi celično strukturo kože, pritisk razporedi po večji površini. Ne vsebuje nobenih za kožo škodljivih emulgatorjev. Dermatološko preizkušeno. Zaščitna plast se z večkratnim nanosom lahko okrepi.

Kako uporabiti Pjuractive 2skin?

Izdelek uporabite predvsem na bolj občutljivih predelih kože, gel zato nanesite predvsem na sledeče predele telesa: prsti, pete, stegna, roke, prsne bradavice, itd

Takoj, ko je pjur aktivna 2skin formula uporabi na površini kože tvori nevidno zaščitno plast, ki krepi celično strukturo in distribuira pritisk na širšem območju. Gel deluje skoraj takoj po nanosu - 20 sekund kasneje se lahko že oblečete in pričnete s svojo fizično aktivnostjo.  Večkratna uporaba Pjuractive 2skin zaščite je zaželjena, saj se njen učinek še izboljša. Količino nanešenega gela prilagodite svojim potrebam.

Priloge

Ali ste vedeli

Poporodna depresija in druge poporodne duševne motnje

Poporodna psihoza je najtežja oblika poporodnih duševnih motenj. Pokaže se bolj nenadno kot depresija. Navadno svojci takoj ugotovijo, da je pri porodnici nekaj narobe. Poporodna psihoza se kaže s čudnim vedenjem, zmedeno in nerazumljivo govorico, pretirano dobrim razpoloženjem, vznemirjenostjo ali hudim nezaupanjem in strahom. Bolnica izgubi stik z resničnostjo, lahko ima privide ali prisluhe ali čuti stvari, ki ne obstajajo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.