Planters A3 Antioxy čistilni gel za obraz, 150 mL

<strong>Planters A3 Antioxy čistilni gel za obraz je onovativen kozmetičn izdelek, ki vsebuje poseben antioksidativen zeliščni kompleks ter učinkovito očisti vse nečistoče na površini obraza.&nbsp; </strong> Planters A3 Antioxy čistilni gel za obraz je onovativen kozmetičn izdelek, ki vsebuje poseben antioksidativen zeliščni kompleks ter učinkovito očisti vse nečistoče na površini obraza. 
2483 2483

Ocene in mnenja

Opis

Planters A3 Antioxy čistilni gel za obraz je onovativen kozmetičn izdelek, ki vsebuje poseben antioksidativen zeliščni kompleks ter učinkovito očisti vse nečistoče na površini obraza. 

Planters A3 Antioxy čistilni gel združuje številne sestavine, ki delujejo sinergistično med sabo ter se med sabo dopolnjujejo v svojem delovanju. Naravni izvlečki rastlin delujejo antioksidativno in tako posledično pripomorejo k zaščiti pred delovanjem prostih radikalov.

Mehka pena, ki jo ustvarite z uporabo kozmetičnega izdelka z visoko antioksidativno sposobnostjo obraz globinsko očisti, odstranjuje nečistoče, sebum s površine kože obraza, dobro pa odstranjuje tudi ličila in njihove ostanke.

Po tretmaju kože z Planters A3 Antioxy čistilni gelom je le-ta po občutku izrazito omehčana, regenerirana ter zopet prijetna.

Planters A3 Antioxy čistilni gel vsebuje

Vegetal A3 Antioxy kompleks - ga uvrščamo med poseben antioksidativen kompleks sestavin, ki jih pridobivamo kot ekstrakte iz sadja, argana ter aloe vere.

Izvleček granatnega jabolka, manga ter banane prispevajo k dodatni vitaminski prednosti kozmetičnega izdelka.

Pantenol - pripomore k izboljšani zglajenosti vašega obraza

AHA iz borovnice, pomaranče, limone, ter javorjevega in trsnega sladkorja.

Uporaba Planters A3 Antioxy čistilnega gela

Planters A3 Antioxy čistilni gel je primeren kot odlično čistilo in velja za temelj za nadalnje nanose Planters kozmetičnih izdelkov.

Obraz rahlo navlažite s toplo tekočo vodo nakar nanesite manjšo količino kozmetičnega gela na konce prstov oziroma na dlani ter obraz intenzivno a nećno zmasirajte s krožnimi gibi.

Planters A3 Antioxy linija izdelkov

Da bi ohranili svjojo lepoto in predvsem zdrav izgled kože obraza so strokovnjaki italijanskih laboratorijev Planters ustvarili posebno linijo izdelkov A3 Antioxy za nego zbledele ter puste kože obraza.

A3 Antioxy linija temelji na vsebnosti argana, aloe vere ter najpomembnejše antioksidantov. Linija A3 Antioxy proizvodov je linija učinkovitih proizvodov, ki krepijo zaščitno funkcijo kože, regenerirajo kožo obraza, njeno čvrstote ter elastične lastnosti.

Visoka koncentracija vitaminskih snovi, mineralov, ki kožo nahranijo ter sadnih kislin poskrbijo, da je vaš obraz v popolni kondiciji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planters Planters
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja