Planters A3 Antioxy micelarna vodica za obraz, 200 mL

<strong>Planters A3 Antioxy micelarna vodica za obraz je namenjena predvsem za nego najbolj občutljivih tipov kože obraza. </strong> Planters A3 Antioxy micelarna vodica za obraz je namenjena predvsem za nego najbolj občutljivih tipov kože obraza.
949264 9953

Ocene in mnenja

Opis

Planters A3 Antioxy micelarna vodica za obraz je namenjena predvsem za nego najbolj občutljivih tipov kože obraza.

Micelarna vodica je tako primerna za vse kožne tipe; ličila so s pomočjo tega inovativnega čistila hitro ter nežno odstranjena, rezultat pa je pomirjena ter prijetno tonificirana koža obraza brez nečistoč, svetlečega sebuma ipd..

Planters A3 Antioxy micelarna vodica vsebuje

Vegetal A3 posebni vitaminski kompleks deluje izrazito zaščitno ter antioksidativno, saj je izoliran iz sadja, argana ter aloe verinega gela. Sestavine tega kompleksa se med seboj dopolnjujejo.

Antioksidanti A3 antioxy kompleksa tako delujejo kot "lovilci" prostih radikalov, kar pomeni, da se oksidirajo namesto celičnih struktur znotraj telesne celice. Tako je celica pred toksičnimi radikali zaščitena.

Uporaba Planters A3 Antioxy micelarne vodice

Izdelek nanesite na vatirane blazinice, ter si z njimi očistite oči, trepalnice ter ustnice. Dodatno izpiranje ni potrebno.

Planters A3 Antioxy linija izdelkov

Da bi ohranili svjojo lepoto in predvsem zdrav izgled kože obraza so strokovnjaki italijanskih laboratorijev Planters ustvarili posebno linijo izdelkov A3 Antioxy za nego zbledele ter puste kože obraza.

A3 Antioxy linija temelji na vsebnosti argana, aloe vere ter najpomembnejše antioksidantov. Linija A3 Antioxy proizvodov je linija učinkovitih proizvodov, ki krepijo zaščitno funkcijo kože, regenerirajo kožo obraza, njeno čvrstote ter elastične lastnosti.

Visoka koncentracija vitaminskih snovi, mineralov, ki kožo nahranijo ter sadnih kislin poskrbijo, da je vaš obraz v popolni kondiciji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Stalna vojna dela človeka bolnega

Podobne spremembe je znanost že enkrat opazovala: pri ameriških vietnamskih veteranih. Veliko vojakov nikoli ni prebolelo vojnih izkušenj. Že davno pretekli grozljivi prizori so jih preganjali v nočnih morah. Izgubili so svoje civilne poklice in postali kronično bolni. Tudi pri njih so raziskovalci našli nenavadno nizke vrednosti kortizola in dali sindromu ime »potravmatske stresne motnje«. Travmatske vojne izkušnje so imele torej podobne telesne učinke kot vsakdanja »gverilska vojna« v zakonu ali na delovnem mestu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planters Planters
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja