Planters A3 Antioxy vlažilna krema za obraz, 50 mL

<strong>Planters A3 Antioxy vlažilna krema za obraz je inovativna, naravna ter lahka in nemastna emulzijska mešanica, ki jo priporočamo za intenzivno negovanje izrazito suhe kože obraza ter predvsem koće, ki potrebuje intenzivno ter redno vlaženje. </strong> Planters A3 Antioxy vlažilna krema za obraz je inovativna, naravna ter lahka in nemastna emulzijska mešanica, ki jo priporočamo za intenzivno negovanje izrazito suhe kože obraza ter predvsem koće, ki potrebuje intenzivno ter redno vlaženje.
2477 2477

Ocene in mnenja

Opis

Planters A3 Antioxy vlažilna krema za obraz je inovativna, naravna ter lahka in nemastna emulzijska mešanica, ki jo priporočamo za intenzivno negovanje izrazito suhe kože obraza ter predvsem koće, ki potrebuje intenzivno ter redno vlaženje.

Lahkotnost kreme ter njene številne pomirjajoče ter sinergistično delujoče aktivne sestavine so kakor nalašč za negovanje ter osvežitev kožnih celic obraza, predvsem pa je namejena tretmaju celic, katerim izrazito primankuje vlage in vode. Vaš obraz bo na izgled kakor prerojen. Lahkotnost in nemastnost emulzije omogoča, da izdelek ne pušča po nanosu kreme mastnih ter neprijetnih madežev.

Zahvaljujoč sinergiji naravnih rastlinskih izvlečkov z antioksidacijskim delovanjem ta krema krepi naravno odpornost kože, ter ji daje svež in brezhiben videz.

Planters A3 Antioxy vlažilna krema za obraz vsebuje

Inovativni anti aging Vegetal A3 kompleks, izvleček granatnega jabolka, spondias mombin, manga, banane, papaje, ananasa, zelenega Čaja, vitamin C, ter pantenol (provitamin B5).

Uporaba Planters A3 Antioxy vlažilne kreme za obraz

Planters A3 Antioxy vlažilno kremo za obraz nanašajte le na predhodno očiščeno kožo obraza. Kremo tako nanesite zjutraj in zvečer na očiščeno kožo obraza in vratu.

Planters A3 Antioxy linija izdelkov

Da bi ohranili svjojo lepoto in predvsem zdrav izgled kože obraza so strokovnjaki italijanskih laboratorijev Planters ustvarili posebno linijo izdelkov A3 Antioxy za nego zbledele ter puste kože obraza.

A3 Antioxy linija temelji na vsebnosti argana, aloe vere ter najpomembnejše antioksidantov. Linija A3 Antioxy proizvodov je linija učinkovitih proizvodov, ki krepijo zaščitno funkcijo kože, regenerirajo kožo obraza, njeno čvrstote ter elastične lastnosti.

Visoka koncentracija vitaminskih snovi, mineralov, ki kožo nahranijo ter sadnih kislin poskrbijo, da je vaš obraz v popolni kondiciji.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Glivične okužbe kože in nohtov

Kako postavimo diagnozo?
Razen na osnovi osebne anamneze in podatkov o okužbah pri drugih (epidemiološka anamneza), o stiku z živalmi ter klinični sliki se v odstrganini z roba žarišča dokažejo deli glivic (mikološki pregled). Vzorce kože, nohta in las vzame dermatolog, iz nožnice pa ginekolog. Lahko se žarišča pregledajo pod ultravijolično svetlobo (Woodova svetilka), s katero opazujemo značilno fluoresciranje posameznega povzročitelja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planters Planters
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja