Planters krema za matiranje s hialuronsko kislino, 50 mL

<strong>Planters krema za matiranje s hialuronsko kislino je učinkovita matirna nočno dnevna kozmetična nega z iredno visoko vsebnostjo hialuronske kisline. </strong> Planters krema za matiranje s hialuronsko kislino je učinkovita matirna nočno dnevna kozmetična nega z iredno visoko vsebnostjo hialuronske kisline.
21145 21145

Ocene in mnenja

Opis

Planters krema za matiranje s hialuronsko kislino je učinkovita matirna nočno dnevna kozmetična nega z iredno visoko vsebnostjo hialuronske kisline.

Planters krema za matiranj vsebuje sledeče sestavine: Hialuronska kislina, Vitamin E, izvlečke repinca, izvlečke Palmeta, UVA in UVB filtre za intenzivno zaščito pred UV žarčenjem.

Uporaba Planters kreme za matiranje

Planters krema za matiranje je namenjena intenzivnemu vlaženju ter dnevno nočni negi z anti age učinkom. Z nežnimi masažnimi gibi nanesite na površino predhodno očiščenega obraza manjšo količino kreme. S kremo ne pretiravajte, saj se tako ne bo vsa vpila v kožo. Kremo lahko nanašate tudi na predele vratu.

Aktivne učinkovine Planters kreme za matiranje

HIALURONSKA KISLINA:
Hialuronska kislina kožo navlaži in jo ščiti pred staranjem. Nudi odlično zaščito kože pred izgubo vlage tudi v času izpostavljanja soncu, vetru in stresu. Pripomore k bolj čvrsti koži po shujševalnih terapijah ter učinkovito deluje proti suhi koži brez tonusa. Zmanjšuje njene fiziološke motnje: povešene veke, podočnjake, suho, poškodovano kožo brez čvrstosti in elastičnosti, pordelost kože, pojav gub na koži.

VITAMIN E:
Zaradi svojega antioksidativnega delovanja, je vitamin E je ključnega pomena pri zaščiti kožnih celic pred nevarnimi vplivi ultravijolične svetlobe, onesnaževanja in zdravil. Pomembno vlogo ima tudi pri boju proti prvim znakom staranje kože, gubam in drobnim  linijam na obrazu.

IZVLEČEK REPINCA:
Pegasti badelj ali repinec je bodičasta rastlina z listi, prepredenimi z belimi progami in cvetovi vijolično-lila barve. Ta sredozemska rastlina spada v družino Asteraceae in so jo poznali že Rimljani. Izredno močno učinkuje proti prostim radikalom in pomirja. Deluje na izločanje sebuma v koži.

IZVLEČEK PALMETA:
Na koži preprečuje neželjene dermalne procese.

UVA in UVB filitri
Namenjeni intnzivni zaščiti pbreze pred delovanjem UV ter posledično pred nastankom radikalov ter prehitrega staranja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planters Planters
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov