Planters obnovitveno olje za vsestransko uporabo, 50 mL

<strong>Planters obnovitveno olje za vsestransko uporabo je inovativni kozmetični pripomoček, ki je nepogrešljiv skozi vse leto.</strong> Planters obnovitveno olje za vsestransko uporabo je inovativni kozmetični pripomoček, ki je nepogrešljiv skozi vse leto.
513725 28130

Ocene in mnenja

Opis

Planters obnovitveno olje za vsestransko uporabo je inovativni kozmetični pripomoček, ki je nepogrešljiv skozi vse leto.

Je pravi koncentrat Aloe Vere in rastlinskih učinkovin. V enem izdelku se torej skrivajo hidratacija, zaščita in obnova. Občutljiva koža, nagnjena k rdečinam in razpokam, se bo v družbi obnovitvenega olja iz linije Aloe Vera zagotovo počutila bolje in rezultati bodo vidni že po prvih nanosih.

Olje ima nemastno teksturo, ki se hitro vpije . Prav tako ščiti kožo pred nevarnimi vplivi onesnaženosti okolja. Zaradi svoje nežne in lahke teksture se lahko uporablja na koži obraza, rok in telesa, saj ne pušča sledi mastenja.

Uporaba Planters obnovitvenega olja

Olje, ki je namenjeno obnavljanju uporabljajte čez celo leto in sicer na predelu obraza, rok ter kjerkoli na telesu. Ustrezno majhno količino olja nanesite na želeno površino, ki naj bo predhodno temeljiti očiščena. Za čiščenje po potrebi lahko uporabite tudi Planters aloe verine kozmetične robčke za nego ter čiščenje.

Olje kože ne zmasti, se hitro vpije ter ne povzroča nastajanje neprijetnih madežev na oblaćilih.

Planters obnovitveno olje vsebuje

Aloe Vero Barbadensis, Karitejevo maslo, riževo olje, Laneno olje, olje Šentjanževke in Mandljevo olje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planters Planters
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja