Planters Penta5 Anti-Age mazilo za ustnice, 4.5 mL

<strong>Planters Penta5 Anti-Age mazilo za ustnice je inovativno posebej oblikovano aloe vera mazilo, ki je namenjeno intenzivni negi vaših ustnic.</strong> Planters Penta5 Anti-Age mazilo za ustnice je inovativno posebej oblikovano aloe vera mazilo, ki je namenjeno intenzivni negi vaših ustnic.
513776 13173

Ocene in mnenja

Opis

Planters Penta5 Anti-Age mazilo za ustnice je inovativno posebej oblikovano aloe vera mazilo, ki je namenjeno intenzivni negi vaših ustnic.

Mazilo deluje s svojimi sestavinami zaviralno na vse procese staranja. Vaše ustnice bodo tako izrazito pomlajene. Negovanje suhih ustnic ter ustnic brez posebnega sijaja je še posebej priporočljivo, saj so takšne ustnice regenerirane ter globinsko navlažene.

Planters Penta5 Anti-Age mazilo zaščiti nanešene predele, saj tam deluje izrazito proti nastanku radikalov in posledično preprečuje staranje kože na nanešenih predelih.
Kozmetično mazilo tako vsebuje hialuronsko kislino, ki je dimenzionirana v petih različnih smereh. Hialuronska kislina zadržuje vlago, zato na povšrinin ustnic poskrbi za intenzivno vlaženje.

Zunanja transparentna glazura takoj ustvari tanko zaščitno plast in učinek volumna. Ustnice so po nanosu inovativnega mazila vidno bolj čvrste in definirane.

Planters Penta5 Anti-Age mazilo vsebuje

Hialuronsko kislino v 5-ih dimenzijskih strukturah in jojobino olje, ki negje, regenerira površino ustnic ter jih prijetno omehča.

Uporaba Planters Penta5 Anti-Age mazila

Mazilo Planters Penta5 Anti-Age nanesite večkrat na dan oziroma po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Planters Planters
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja