Plus Active C + U Staminactive koncentrirane kapljice, 35 mL

Koncentrirane kapljice Plus active Staminactive tretma, ki pospešuje fiziološko rast las! Koncentrirane kapljice Plus active Staminactive tretma, ki pospešuje fiziološko rast las!
514705 7875

Ocene in mnenja

Opis

Koncentrirane kapljice Plus active Staminactive tretma, ki pospešuje fiziološko rast las!

Delovanje koncentriranih kapljic Plus Active

Formula je obogatena z izbranimi učinkovinami ter rastlinskim in biotehnološkim kompleksom, ki pospešujejo fiziološko rast las. Negovaini pripravek vsebuje tudi rastlinske izvorne celice in eterična olja.

Uporaba Vital Plus kapljic

Tratma traja 1 mesec. Dvakrat tedensko na lasišče nanesite 4 ml izdelka (slika 1). Izdelka ne izpirajte. Nekaj minut lasišče masiramo tako, da premikamo kožo. (Iasišča ne drgnite) (slika 2).

Pozor: slikovni prikaz se nahaja v zavihku DODATNO!

Opozorila

Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi. Izdelka ne nanašajte na poškodovano, razdraženo lasišče ali lasišče, pordelo zaradi zunanjih dejavnikov ali drugih vzrokov. Tretman se ne priporoča osebam preobčutljivim na sestavine tega preparata. Hranite zunaj dosega otrok. Morebitna pordelost mesta, na katerega ste nanesli izdelek, je povsem običajna. Izdelek je namenjen zunanji uporabi. Izdelka ne zaužiite.

Priloge

Dodatni opis

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Polovična sveča
Sicer lažji položaj polovične sveče je ravno tako učinkovit kot položaj sveče. Dvignite noge, vendar jih ne iztegnite navpično navzgor, pač pa jih spustite nad glavo pod kotom približno 45 stopinj, pri čemer lahko tudi pokrčite kolena, če vam je tako laže. Za podporo nog lahko uporabite stol.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Plus Vital Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede