Plus Active F + U koncentrirane kapljice, 35 mL

Posebni tretma za lasišče s suhim prhljajem! Posebni tretma za lasišče s suhim prhljajem!
460664 7874

Ocene in mnenja

Opis

Posebni tretma za lasišče s suhim prhljajem!

Delovanje koncentriranih Plus Active kapljic F + U

Posebna nega za lasišče s prhljajem. Naravne učinkovine izdelka zaradi lastnosti preprečevanja nastajanja prhljaja lasišče čistijo in zmanjšujejo nastanek suhega prhljaja.

Uporaba tretmaja F+U

Tratma traja 1 mesec. Dvakrat tedensko na lasišče nanesite 4 ml izdelka (slika 1). Izdelka ne izpirajte. Nekaj minut lasišče masiramo tako, da premikamo kožo. (lasišča ne drgnite) (slika 2).

Pozor: slikovni prikaz se nahaja v zavihku DODATNO!

Opozorila

Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi. Izdelka ne nanašajte na poškodovano, razdraženo lasišče ali lasišče, pordelo zaradi zunanjih dejavnikov ali drugih vzrokov. Tretman se ne priporoča osebam preobčutljivim na sestavine tega preparata. Hranite zunaj dosega otrok. Morebitna pordelost mesta, na katerega ste nanesli izdelek, je povsem običajna. Izdelek je namenjen zunanji uporabi. Izdelka ne zaužijte.

Priloge

Dodatni opis

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

BOLEČINE V OBTOČILIH
Bolečine, ki se pojavljajo v drugih delih telesa, ne v srcu, so pogosto posledica slabe prekrvitve, zlasti v rokah, nogah in stopalih. Pri slabi prekrvitvi si lahko pomagate z enakimi ukrepi kot pri bolečinah v srčni mišici (gibanje, ustrezna prehrana in zmanjševanje stresa).

Joga

Položaj sveče in položaj ribe, ki mu sledi, sta dobrodejna pri težavah s prekrvitvijo dlani in stopal (glej naslednjo stran).

Ta ultrazuočni posnetek prikazuje preddvora in prekata človeškega srca, ki so odgovorni za kroženje krvi. Preddvor in prekat na levi strani slike nadzirata kroženje izrabljene krvi, preddvor in prekat na desni pa kroženje s kisikom obogatene krvi.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Plus Vital Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja