Plus Active S + U koncentrirane kapljice, 35 mL

Posebna nega za mastno lasišče. Posebna nega za mastno lasišče.
522571 7876

Ocene in mnenja

Opis

Delovanje koncentriranih Plus Active kapljic

Posebna nega za mastno lasišče. Učinkovine izdelka uravnavajo izločanje sebuma, čistijo lasišče, ga prijetno odišavijo in z njega odstranjujejo odvečni sebum, pri tem pa ohranjajo zaščitni lipidni sloj.

Uporaba

Tratma traja 1 mesec. Dvakrat tedensko na lasišče na nesite 4 ml izdelka (slika 1). Izdelka ne izpirajte. Nekaj minut lasišče masiramo tako, da premikamo kožo. (lasišča ne drgnite) (slika 2).

Pozor: slikovni prikaz se nahaja v zavihku DODATNO!

Opozorila

Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi. Izdelka ne nanašajte na poškodovano, razdraženo lasišče ali lasišče, pordelo zaradi zunanjih dejavnikov ali drugih vzrokov. Tretman se ne priporoča osebam preobčutljivim na sestavine tega preparata. Hranite zunaj dosega otrok. Morebitna pordelost mesta, na katerega ste na nesli izdelek, je povsem običajna. Izdelek je namenjen zunanji uporabi. Izdelka ne zaužijte.

Priloge

Dodatni opis

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Položaj ribe
Lezite na tla z rokami ob bokih, vdihnite in usločite hrbet. Trebuh potegnite noter, visoko dvignite prsni koš in globoko dihajte. V položaju vzdrži te 30 sekund, naro se sprostite, in sicer tako, da izdihnete in zravnano leži te na tleh 30 sekund. Ko bo vaja postala lažja, podaljšajte čas vztrajanja v položaju.

Za zaključek položaja izdihnite, spustite kolena na prsni koš, nato pa noge počasi razvij te in spustite v prvotni položaj na tla. V ležečem položaju se nato sproščajte tako dolgo, kot ste vztrajali v položaju sveče.

Obstaja še druga različica te vaje. Sklenite dlani na prsnem košu kot pri molitvi. Dihajte počasi in globoko, v položaju pa vzdrži te približno 30 sekund. Nato položaj zaključite.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Plus Vital Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede