Plus Active Su + Cu koncentrirane kapljice, 2x35 mL

Plus Active intenzivni tretma v koncentriranih kapljicah Staminactive so primerne posebej za mastna lasišča in pospešuje fiziološko rast las. Plus Active intenzivni tretma v koncentriranih kapljicah Staminactive so primerne posebej za mastna lasišča in pospešuje fiziološko rast las.
467391 7870
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Plus Active intenzivni tretma v koncentriranih kapljicah Staminactive so primerne posebej za mastna lasišča in pospešuje fiziološko rast las.

Delovanje izdelka S+U:

Posebna nega za mastno lasišče. Učinkovine izdelka uravnavajo izločanje sebuma, čistijo lasišče, ga prijetno odišavijo in z njega odstranjujejo odvečni sebum, pri tem pa ohranjajo zaščitni lipidni sloj.

Delovanje izdelka C+U:

Formula je obogatena z izbranimi učinkovinami ter rastlinskim in biotehnološkim kompleksom, ki pospešujejo fiziološko rast las. Negovaini pripravek vsebuje tudi rastlinske izvorne celice in eterična olja.

Uporaba izdelka Plus Active Su + Cu koncentrirane kapljice

Tratma traja 1 mesec. Dan pred pranjem las na lasišče na nesite 4 ml izdelka S+U (slika 1). Dan po pranju las na lasišče nanesite 4 ml izdelka C+U. To storite dvakrat tedensko. Izdelka ne izpirajte. Nekaj minut lasišče masiramo tako, da premikamo kožo. (lasišča ne drgnite) (slika 2).

Pozor: slikovni prikaz se nahaja v zavihku DODATNO!

Opozorila

Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi. Izdelka ne nanašajte na poškodovano, razdraženo lasišče ali lasišče, pordelo zaradi zunanjih dejavnikov ali drugih vzrokov. Tretman se ne priporoča osebam preobčutljivim na sestavine tega preparata. Hranite zunaj dosega otrok. Morebitna pordelost mesta, na katerega ste nanesli izdelek, je povsem običajna. Izdelek je namenjen zunanji uporabi. Izdelka ne zaužijte.

Vital Plus kapljice s hialuronsko kislino za nego obraza in dekolteja, 15 mL

Inovativni kozmetični preparat v kapljicah. ima izredno učinkovito vlažil no delovanje. Primeren za vse vrste kože. Svelujemo redno uporabo zjutraj in zvečer. Je odličen zaviralec staranja kože in zmanjšuje že obstoječe gube.

Uporaba izdelka Vital Plus kapljice

Zjutraj in zvečer nanesemo nekaj kapljic na kožo in dekolte, ter z rahlim trepljanjem vtremo v kožo.

Opozorilo:

Rahlo srbenje ali nežna rdečica je po nanosu normalen pojav. Če srbenje ali rdečica ne izgineta, splaknemo z mlačno vodo in prekinemo z uporabo. Ne uporabljati v slučaju preobčutljivosti na sestavine, ki jih proizvod vsebuje.

Priloge

Dodatni opis

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

ANGINA
Angina (angina pektoris) povzroča bolečine v sprednjem delu prsnega koša, ki včasih sevajo v vrat, čeljust ali druge dele in so posledica slabe prekrvitve v arterijah, ki oskrbujejo srce s krvjo in tako omogočajo njegovo pravilno delovanje. To je resen znak, sicer bo sledil srčni napad. Zdravilo je v osnovi enako kot za vse druge težave s srcem in ožiljem: gibanje, ustrezna prehrana, izogibanje stresu in čusrvena podpora.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vital Plus Vital Plus
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja