x
Vse kategorije
Podbandažna pena 70 mm x 25 m
Podbandažna pena 70 mm x 25 m
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Podbandažna pena 70 mm x 25 m

Proizvajalec: Neopredeljen
Nelepljiv povoj iz poliuretanske pene
Cena: 4,51 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka pena

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Opis

Podbandažna pena je nelepljiv povoj iz poliuretanske pene . Uporablja se skupaj s samolepilnim bombažnim/elastičnim trakom. Preprečuje vnetja zaradi znojenja pod samolepilnimi trakovi.

Priloge

Ali ste vedeli

Gibala (lokomotorni aparat)

Hrbet in križ
Bolečine v hrbtu se lahko kažejo kot lažja napetost, napadi bolečine ali končno stanje stalne dolgotrajne bolečine. Nekateri trpijo, naključno ali nenaključno, tudi za drugimi simptomi, med katerimi so najpogostejši utrujenost, nemir in motnje spanja. Dostikrat lahko sklepate na vzročne povezave. Sprožilec bolečin v hrbtu je pogosto povezan z dvigovanjem pretežkih bremen ali z vibracijami, ki prizadenejo celotno telo.

Tudi nezadovoljstvo z delovnim mestom (delovni pogoji, plačilo, sodelavci) stopnjuje bolečine v hrbtu. Kadar je vzrok v degenerativnih spremembah hrbtenice, ki so odgovorne za bolečine, so bolj verjetni genski dejavniki.

Specifični vzroki, ki lahko privedejo do bolečin v hrbtu, so na primer dogodki, povezani z medvretenčnimi ploščicami, osteoporozo, s skoliozo, Scheuermannovo boleznijo, z Bechterjevo boleznijo pa tudi z malignimi boleznimi (tumorji ali zasevki na hrbtenici).

Pogosto so bolečine v hrbtenici nespecifične in se jih razlaga kot sum na napetost, okvare medvretenčnih ploščic ali psihične razloge. Pri preiskavah se včasih ugotovi spremembe na medvretenčnih ploščicah ali druge spremembe na glavnini vretenca, s čimer se ugotovi vzrok bolečine. Zanimivo je, da ima velik del prebivalstva znake okvare medvretenčnih ploščic, ne da bi čutili bolečine v hrbtu. Razlogi za bolečino v hrbtu so zaradi tega pogosto neugotovljeni.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka pena

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.