PolyMem Ag Silver obloga za rane 10,8x10,8 cm, 1 obloga

Sodobne obloge za rane, ki omogočajo uporabo ene vrste obloge, brez dodatkov, skozi celoten proces celjenja rane. Sodobne obloge za rane, ki omogočajo uporabo ene vrste obloge, brez dodatkov, skozi celoten proces celjenja rane.
478849 14467

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Sodobne obloge za rane, ki omogočajo uporabo ene vrste obloge, brez dodatkov, skozi celoten proces celjenja rane. Eno PolyMem oblogo se lahko uporablja do sedem dni, saj ves čas omogoča vpogled v stanje rane ter vsebuje glicerin, ki neguje poškodovano tkivo, s tem pa lajša bolečino. Obloga ustvarja vlažno okolje v rani, ki spodbuja regeneracijo celic. Odstranjevanje obloge PolyMem je nežno, neboleče, ob menjavi obloge rane ni potrebno čistiti, saj izločki skupaj z bakterijami ostanejo ujeti v oblogi in jih tako odstranimo skupaj z njo. Obloga PolyMem Silver s srebrom je namenjena oskrbi okužene rane.

Velikost

10,8 x 10,8 cm

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Fibromialgija

Kako si lahko pri fibromialgiji pomagate sami?
Sami si lahko pomagate največ, predvsem pa tako, da aktivno sodelujte v procesu zdravljenja in upoštevate priporočila zdravnikov: ste redno dnevno telesno aktivni vsaj 30 minut, se zdravo prehranjujete in ne posegate po alkoholu, črni kavi ter cigaretah. Težave so kronične, a večinoma konstantne, bolezen ne napreduje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ferris Ferris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja