Polymem obloga za prst velikost 1

PolyMem oblogo za prst lahko uporabljamo za zdravljenje edemov, poškodb, vnetij in za lajšanje bolečine. PolyMem oblogo za prst lahko uporabljamo za zdravljenje edemov, poškodb, vnetij in za lajšanje bolečine.
916447 14236

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
PolyMem oblogo za prst lahko uporabljamo za zdravljenje edemov, poškodb, vnetij in za lajšanje bolečine. Pri odprtih ranah obloga PolyMem ves čas procesa celjenja čisti, polni, srka in vlaži rano ter lajša spremljajočo bolečino.         
 
Sodobne obloge za rane, ki omogočajo uporabo ene vrste obloge, brez dodatkov, skozi celoten proces celjenja rane. Eno PolyMem oblogo se lahko uporablja do sedem dni, saj ves čas omogoča vpogled v stanje rane ter vsebuje glicerin, ki neguje poškodovano tkivo, s tem pa lajša bolečino. Obloga ustvarja vlažno okolje v rani, ki spodbuja regeneracijo celic. Odstranjevanje obloge PolyMem je nežno, neboleče, ob menjavi obloge rane ni potrebno čistiti, saj izločki skupaj z bakterijami ostanejo ujeti v oblogi in jih tako odstranimo skupaj z njo. Obloga PolyMem je namenjena oskrbi čiste (neokužene) rane. 
 
Velikost: 1 (S)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Fibromialgija

Kako poteka zdravljenje?
Fizikalna terapija (fizioterapija) pomaga pri zmanjšanju bolečine, utrujenosti, izboljša telesno pripravljenost, mišično moč in spanec. Mokra toplota (prhanje s toplo vodo in kopanje v kadi s toplo vodo ali v bazenu) sprošča napeto mišičje in običajno zmanjša bolečino. Izvajati jo je treba dvakrat na dan po dvajset minut, in to dosledno, vsak dan.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ferris Ferris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja