Polymem obloga za prst velikost 3

PolyMem oblogo za prst lahko uporabljamo za zdravljenje edemov, poškodb, vnetij in za lajšanje bolečine. PolyMem oblogo za prst lahko uporabljamo za zdravljenje edemov, poškodb, vnetij in za lajšanje bolečine.
14238 14238

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
PolyMem oblogo za prst lahko uporabljamo za zdravljenje edemov, poškodb, vnetij in za lajšanje bolečine. Pri odprtih ranah obloga PolyMem ves čas procesa celjenja čisti, polni, srka in vlaži rano ter lajša spremljajočo bolečino.         
 
Sodobne obloge za rane, ki omogočajo uporabo ene vrste obloge, brez dodatkov, skozi celoten proces celjenja rane. Eno PolyMem oblogo se lahko uporablja do sedem dni, saj ves čas omogoča vpogled v stanje rane ter vsebuje glicerin, ki neguje poškodovano tkivo, s tem pa lajša bolečino. Obloga ustvarja vlažno okolje v rani, ki spodbuja regeneracijo celic. Odstranjevanje obloge PolyMem je nežno, neboleče, ob menjavi obloge rane ni potrebno čistiti, saj izločki skupaj z bakterijami ostanejo ujeti v oblogi in jih tako odstranimo skupaj z njo. Obloga PolyMem je namenjena oskrbi čiste (neokužene) rane. 
 
Velikost: 3 (L)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Fibromialgija

Kako poteka zdravljenje?
Drugi načini zdravljenja

Nekaterim bolnikom koristita masaža in zdravljenje s toploto (tople blatne obloge, plavanje in hoja v ogrevanem bazenu). Izkušenj z akupunkturnim zdravljenjem ni. Uporabljajo tudi kognitivno-vedenjsko zdravljenje, zdravljenje z opazovanjem bolezenskih telesnih znakov in njihovim nadzorovanjem (»biofeedback-), tehnike sproščanja ipd. Pomembna je ureditev razmer v delovnem okolju, zmanjšanje delovnih norm, ergonomsko delovno mesto, ugodna mikroklima itd.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ferris Ferris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja