Polymem SportsWrap športni povoj v roli, 12x121 cm

<strong>Polymem SportsWrap je športni povoj v roli, ki se uporablja predvsem v preventivne namene zmanjševanja morebitne bolečine, odlično pa pripomore tudi pri težavah s potplutbami, vnetji v okolici morebitne poškodbe ipd..</strong> Polymem SportsWrap je športni povoj v roli, ki se uporablja predvsem v preventivne namene zmanjševanja morebitne bolečine, odlično pa pripomore tudi pri težavah s potplutbami, vnetji v okolici morebitne poškodbe ipd..
28023 28023

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Polymem SportsWrap je športni povoj v roli, ki se uporablja predvsem v preventivne namene zmanjševanja morebitne bolečine, odlično pa pripomore tudi pri težavah s potplutbami, vnetji v okolici morebitne poškodbe ipd..

Prednosti SportsWrap PolyMem oblog za športnike

- opora je primerna za nego poškodb sklepa, oziroma udov

- predstavlja zaščito pred morebitnimi poškodbami

- ud dobro stabilizira ter nudi odlično kompresijo

- pritisk, ki ga izvaja Polymem SportsWrap obloga ne ovira krvnega obtoka

- termična ter mehanska zaščita povitega predela,

- zaščita pred morebitnimi dermalnimi poškodbami, udarninami, praskami ter zaščita pred draženjem

- vpijanje potu ter zaščita pred prekomernim potenjem

- vlaženje ter mehčanje kože.

Polymem SportsWrap je poznan v svetovnem merilu kot eden izmed prvih športnih povojev, namenjenih za tretiranje športnih poškodb na povsem efektiven način. Za številne atlete to pomeni hitro vrnitev nazaj v športno kondicijo.

Polymem SportsWrap tako hitro regenerira poškodovani predel, prepreči nastanek vnetnega žarišča in s tem posledično pripomore k hitrejši regeneraciji.

Polymem SportsWrap zaradi svojih sestavin pripomore k inhibiciji nociceptorjev, kar posledično pomeni inhibicijo občutenja bolečine. Prav tako sestavine te napredne obloge pripomorejo k zaustavitvi vnetnega procesa. Študije ter povratne informacije uporabnikov govorijo v prid tem oblogam, ki naj bi inhibirale občutenje bolečine že po 30 minutah po nanosu športnega povoja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ferris Ferris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede