PolyMem Tube obloga za katetre velikosti 7x7 cm

<strong>PolyMem Tube obloga za katetre je sodobna obloga namenjena vsem vrstam ran, še posebej ran, ki so nastale v področju katetrov.</strong> PolyMem Tube obloga za katetre je sodobna obloga namenjena vsem vrstam ran, še posebej ran, ki so nastale v področju katetrov.

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Irena **** 13. 01. 2013 10:10
izdelek je odličen, ker deluje. Kupilas sem ga že večkrat. priporočam nakup Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

PolyMem Tube obloga za katetre je sodobna obloga namenjena vsem vrstam ran, še posebej ran, ki so nastale v področju katetrov. Obloga PolyMem Tube tako omogoča uporabo ene vrste oblog, skozi celoten čas celjenja.

Obloga PolyMem Tube se tako lahko uporablja do sedem dni, ob enem pa omogoča normalno pregledovanje rane v celotnem času, ko se rana celi.

Eno PolyMem oblogo se lahko uporablja do sedem dni, saj ves čas omogoča vpogled v stanje rane ter vsebuje glicerin, ki neguje poškodovano tkivo, s tem pa lajša bolečino. Obloga Polymem omogoča nastanek prijetnega ter vlažnega okolja, ki rane ne izsušuje ter jo ves čas celjenja ohranja vlažno.

Odstranjevanje obloge PolyMem je nežno, neboleče, ob menjavi obloge rane ni potrebno čistiti, saj izločki skupaj z bakterijami ostanejo ujeti v oblogi in jih tako odstranimo skupaj z njo.

Prednosti PolyMem Tube obloge

- vsebuje glicerin, ki pripomore k normalizaciji rane ter zmanjšanju neprijetnega vonja
- glicerin preprečuje adherenco obloge na rano
- vsebuje nežen ter netoksičen agent znotraj depoja obloge, ki deluje blagodejno na celjenje rane.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Smrdljivi bezeg, habat Sambucus ebulus
Plodovi smrdljivega bezga so podobni plodovom črnega bezga. Suravi so strupeni in povzročajo pekače bolečine v ustih, močne driske, hud glavobol in včasih celo izgubo zavesti. V zd ravi Istvu uporabljajo različne gotove pripravke iz posušenih korenin, ki vsebujejo učinkovine za pospešeno odvajanje seča.

Homeopatsko uporabljajo v iste namene pripravke iz sveže nabranih plodov. Samozdravljenje s pripravki te rastline ni priporočljivo. Zreli plodovi ptičem ne škodijo, za konje pa so strupeni. V preteklosti so iz plodov izdelovali barvo za tkanine.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Ferris Ferris
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja