Potassium – U kapljice za oko, 10 mL

Potassium – U izotonična raztopina za oči je izdelek za izpiranje oči, ki vsebuje kalijev jodid. Potassium – U izotonična raztopina za oči je izdelek za izpiranje oči, ki vsebuje kalijev jodid.
504386 26896

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Sestava Potassium – U kapljic

En ml raztopine vsebuje 7 mg natrijevega klorida.

Pomožne snovi:
kalijev jodid, klorheksidinijev diacetat, natrijev tiosulfat, dinatrijev edetat dihidrat, voda za injekcije.

Potassium – U izotonična raztopina za oči je izdelek za izpiranje oči, ki vsebuje kalijev jodid. Izdelek je namenjen za kapanje v oči. Kalijev jodid deluje v očesu kot lovilec kisikovih prostih radikalov. Te lastnosti kalijevega jodida se uporabljajo za preprečevanje in v pomoč pri zdravljenju eksudacije (izcejanja) in krvavitve v očesu.

Uporaba Potassium – U kapljic

Brez posvetovanja z očesnim zdravnikom, te kapljice se lahko uporabljajo za enostavno izpiranje očesa tako, da jih vkapljamo v oči ali kot obkladek na vekah. Zdravilo se uporablja za izpiranje oči kot dodatna terapija, ki pomaga pri resorpcijskih procesih (zlasti izcedka, krvavitev v steklovino (Corpus vitreum) in siva mrena različne etologije) v očesu. Izdelek lahko uporabljajo odrasli in tudi otroci.

Doziranje Potassium – U kapljic

Odmerek in trajanje uporabe raztopine bo določil očesni zdravnik. Običajno odmerjanje: eno ali dve kapljici vkapljati v veznično vrečko očesa (oči) 2 do 4-krat na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Unimed Pharma Unimed Pharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja