x
Vse kategorije
Powersept Forte pršilo, 50 mL
Powersept Forte pršilo, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Powersept Forte pršilo, 50 mL

Proizvajalec: Anastasia
Močnejša formula proti glivicam + dodani srebrovi ioni za močnejše in dolgoročnejše delovanje!
Cena: 13,37 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka

Ocene in mnenja

Opis

Pozor: varnostni list je dosegljiv v priponki

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!
Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Powersept Forte je nov inovativen izdelek, ki dopolnjuje linijo Powersept izdelkov. Ali vas mučijo resnično trdovratne glivice, bakterije na nogah in na površini kože - potem je morebiti najbolje, da posežete po maksimalno učinkovitem izdelku iz serije Powersept izdelkov - in sicer po Forte obliki.

Glivice so lahko resnično trdovraten problem in lahko se zalotite v začaranem krogu konstantnega nanašanja protiglivičnih krem ter proivodov, ki lahko na daljši rok uporabe koži bolj škodijo kot pa koristijo.

Glavna sestavina Powersept Forte

Kot vsi izdelki vsebuje tudi ta formula aktiven vodikov peroksid, močno ksidativno vodno mešanico, ki omogoča instantno delovanje na bakterije in glivice. Ker je znano, da vodikov peroksid ni stabilna snov

Vsebuje močnejšo formulo od njegovih sorodnih izdelkov, zato je namenjen vsem, ki se soočajo s posebej trdovratnimi glivicami na nohtih in kjerkoli na koži. Glavna sestavina je vodikov peroksid, ki je stabiliziran po posebni švicarski formuli. Poleg vodikovega peroksida pa vsebuje tudi srebrove ione, ki izdelku zagotavljajo močnejše in dolgoročnejše delovanje.

Vsebuje: Vodikov peroksid 30g/kg, srebrov nitrat 0,015g/kg

Delovanje Powersepta Forte na glivice

Powersept Forte je učinkovita rešitev za glivice, saj glivice preverjeno uniči, glivice pa ne morejo razviti rezistentnosti na izdelek. Glavna sestavina, vodikov peroksid, sprošča proste kisikove radikale, ki začnejo takoj napadati celično membrano ciljnega mikroorganizma. Mikroorganizme uničuje tako, da se veže na njihovo celično membrano in jo raztrga, veže pa se tudi na encime in povzroči denaturacijo ter tako onesposobi energetski vir celice. Poleg vodikovega peroksida pa vsebuje tudi srebrove ione, ki zagotavljajo podaljšano delovanje proizvoda – srebrovi ioni namreč pustijo na koži nevidno plast, ki deluje in vas ščiti pred glivicami, pa tudi bakterijami še nekaj časa po nanosu. Poleg tega pa vodikov peroksid obogatijo in tako zagotavljajo še močnejše delovanje.

Powersept Forte je namenjem tretiranju mest na koži, kjer se zadržujejo še posebej trdovratne glivice in mestom, kjer je že prišlo do odstopanja nohta.

Postopek s Powerseptom Forte

Noge in prste ter drugo žarišče glivic na koži temeljite operite z vodo in še bolj temeljito obrišite. Po možnosti posušite s sušilcem za lase, da je mesto prizadeto z glivicami popolnoma suho.
Sredstvo nato razpršite po stopalu in prstih (na vsak prst vsaj 1x), pa tudi med prsti, na, med in ob nohtih ter kjerkoli na koži imate glivice. Pustite delovati in počakajte, da se posuši. Ne brišite, samo pustite, da odteče in se posuši.. Na mestih, kjer se močno peni, pa izperite in postopek ponovite.

Po postopku
Po postopku, ko se vam mesto, kamor ste razpršili tekočino posuši, si obujte sveže oprane, dezinficirane ali prekuhane nogavice. Svetujemo vam, da stare copate zavržete ali pa jih natančno razkužite s Powerseptom – popršite po notranji strani copata in počakajte, da se posuši.

Ni namreč dovolj, če sredstva proti glivicam uporabljate le na mestu, kjer ste opazili glivice. Če imate glivice na nogah oziroma prstih, jih boste zlahka prenesli tudi na nogavice oziroma v obutev, ki jo nosite, če je niste predhodno razkužili. Zato je izredno pomembno, da dezinficirate tudi obutev in nogavice ter drug material oziroma površine, ki so prišle v stik z glivicami. Le na tak način boste glivice popolnoma odstranili in se vam ne bodo več ponavljale. Za razkuževanje obutve in pribora vam svetujemo, da pri proizvajalcu ali v lekarni kupite Powersept S, 200 ml, kateri v kompletu ponuja tudi pribor za nanos pod nohtom, hkrati pa je tekočine dovolj tudi za razkuževanje obutve in pribora.

Ponavljanje postopka

Postopek ponavljajte 2x dnevno, vsaj 30 dni, najbolje zjutraj in zvečer. Opazujte prizadeta mesta in po potrebi mesta, kjer se močno peni, ponovno poškropite. Powersept tudi dobro utrite v predele okoli nohta. V naslednjih tednih sledite postopku obnove nohta, Powersept pa preventivno nanašajte na prizadeta mesta še enkrat dnevno, dokler se popolnoma ne znebite glivic oziroma izpraznite stekleničke. V kolikor boste opazili, da se niste v celoti znebili glivic, saj se nahajajo že globoko pod nohtom ali pa imate še vedno močno zadebeljen ali razpokan noht, ponavljajte postopek, dokler se noht v celoti ne obnovi. Svetujemo pa vam tudi, da pri resnih primerih Powersept Forte uporabljate skupaj v kombinaciji s Powersept S proti glivicam, 200 ml.

POMEMBNO:

V primerih, ko gre za dolgotrajno prizadetost nohta in je noht že popolnoma črn ali pa je že pred časom nehal rasti, boste morali uporabljati Powersept tudi nekaj mesecev preden bo noht ponovno začel rasti.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Piki žuželk

Obsežna gnojenja lahko nastopijo po pikih insektov v tropskih deželah: znak, da je komar odložil jajčeca neposredno v kožo. V tropih pa tudi v rizičnih območjih sredozemske obale so lahko insekti prenašalei bolezni, kot je na primer malarija.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Powersept dodatna doza, 200 mL

16,21 €

Pic injekcijska brizga, 5 mL

0,20 €

Pic injekcijska brizga, 10 mL

0,20 €
Specifikacije izdelka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.