Powersept Start pršilo proti glivicam, 50 mL

Powersept Start, 50 ml je namenjen začetnim, površinskim in lažjim stanjem, kjer se glivice še niso razmnožile po celem nohtu, je na nohtu zaznati le nekaj rumenih lis in kjer še ni prišlo do odstopanja nohta. Prav tako pa je primeren uporabniku, ki bi izdelek želel preizkusiti, preden se odloči za njegovo dolgoročno uporabo oz. njegovo večjo različico. Powersept Start, 50 ml je namenjen začetnim, površinskim in lažjim stanjem, kjer se glivice še niso razmnožile po celem nohtu, je na nohtu zaznati le nekaj rumenih lis in kjer še ni prišlo do odstopanja nohta. Prav tako pa je primeren uporabniku, ki bi izdelek želel preizkusiti, preden se odloči za njegovo dolgoročno uporabo oz. njegovo večjo različico.
536741 15531

Ocene in mnenja

Opis

Powersept uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Powersept Start, 50 ml je namenjem začetnim, površinskim in lažjim oblikam, kjer se glivice še niso razmnožile po celem nohtu in kjer še ni prišlo do odstopanja nohta od podnohtnega tkiva. Prav tako pa je primeren uporabniku, ki bi izdelek želel preizkusiti, preden se odloči za njegovo dolgoročno uporabo oz. njegovo večjo različico.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! 

Powersept Start pršilo proti glivicam je biocidni proizvod, ki je namenjen tretmaju glivic na nogah, uničevanju bakterij. Powersept Start je tako izdelek, ki ga lahko preizkusite predhodno in se tako prepričate, da je njegovo delovanje izredno učinkovito.
Powersept Start je tekočina v obliki pršilke, ki omogoča enostavno ter predvsem hitro dezinfekcijo inficiranega predela na nogah oziroma kjer koli na koži. Powersepta ne pršite v sluznice temveč le na nepoškodovano kožo telesa.

Lastnosti in prednosti Powersept Start pršila

o učinkovito ter hitro razkuževanje obutve, nogavic, ter predelov nog (s količino nanosa ne pretiravajte)
o splošna uporaba pršila kjerkoli je to potrebno
o domača Slovenska proizvodnja, švicarska formulacija
o enostavnost uporabe

Powersept Start ni potrebno izprati po nanosu ali brisati. Izdelek le pustite, da se temeljito posuši, nakar lahko nanešen predel kože tudi oblečete.

Uporaba Powersept Start pršila

Pršilo je prilagojeno v sami količini za namene testne uporabe. Powersept Start uporabite v času preizkušanja pri predelih, ki je infestirano z glivicami ter drugimi bakterijskimi težavami. Njegovo delovanje je hitro, nanos enostaven.
Powersept Start pršilo uniči glivice kjerkoli je to potrebno, odličen pa je tudi za dezinfekcijske namene pedikerskega orodja. Tako z njim dezinficirate pilico za nohte, ščipalko za nohte in irejanje obnohtne kožice ter vse druge pripomočke, ki prihajajo v stik s kožo vaših nog.

Način delovanja Powersept Start pršila

Vsa powersept pršila delujejo na način oksidacije, saj je peroskid poznan kot močno antioksidativno sredstvo v visokih koncentracijah. Da bi bil peroskid primeren za uporabo na človeški koži je le-ta primerno razredčen. Kot tak je še zmeraj izrazito toksičen za glivice in druge kožne mikroorganizme, zato v takšnem oksidativnem okolju ne more preživeti.
Z uporabo tega pršila ne boste pomagali le sebi, pač pa tudi vsem članom družine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Drugi del delavnice namenite pogovoru o ukrepih pri kršenju dogovorjenih pravil, saj bo le tako zagotovljena njihova zanesljivost. Kazni naj ne bodo preostre, nič ni »na nož«, vendar tudi ni popuščanja izsiljevalcem. Doslednost je pač vezana na asertivnost, ki naj brani sprejeti dogovor. V nobenem primeru naj ne bo kazen vezana na izključitev, saj z njo pri krširelju ne bi dosegli ničesar. Cilj je, da skupina ostane celotna, kršitelj pa naj dosedanji vedenjski vzorec prilagodi pravilom, da ne bi še naprej dobival neprijetnih povratnih sporočil. Težje prilagodljiv šolar bo ob takih sporočilih spoznal, da ga bo skupina zavračala toliko časa, dokler se ji ne bo prilagodil. Za skupino je nedosleden šolar trd oreh, ker deluje rušilne, a naj si mentor kljub vsemu prizadeva vključiti ga (integrirati) v skupino.

 Včasih je spor neizbežen. Takrat je potrebno pogajanje, pred tem pa razmislek o spremljajočih čustvih, ki so pogosto vezana na jezo, zamero ali sovražnost, zato naj jih udeleženci takoj miselno predelajo. Pri tem ni zmagovalcev in poražencev, saj gre za iskanje skupnih rešitev.

Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: PowerSept PowerSept
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja