Pranarom Allergoforce pršilo za nos, 15 mL

Allergoforce naravno pršilo za nos iz eteričnih olj se uporablja za zdravljenje zamašenega nosu pri alergijskem rinitisu in rinofaringitisu (vnetju zgornjega dela žrela). Allergoforce naravno pršilo za nos iz eteričnih olj se uporablja za zdravljenje zamašenega nosu pri alergijskem rinitisu in rinofaringitisu (vnetju zgornjega dela žrela).
453722 937

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Allergoforce naravno pršilo za nos iz eteričnih olj se uporablja za zdravljenje zamašenega nosu pri alergijskem rinitisu in rinofaringitisu (vnetju zgornjega dela žrela).

Pršilo za nos Allergoforce je hipertonična raztopina s 100 % čistimi in naravnimi eteričnimi olji. Eterična olja vratiča, nemške in rimske kamilice ter črnega popra so znana po svojih prečiščevalnih, osvežujočih in pomirjujočih učinkih.

- Pršilo za nos Allergoforce je hipertonična raztopina s 100 % čistimi in naravnimi eteričnimi olji. Eterična olja vratiča, nemške in rimske kamilice ter črnega popra so znana po svojih prečiščevalnih, osvežujočih in pomirjujočih učinkih.

- Ta izdelek se uporablja za simptomatsko zdravljenje zamašenega nosa, na primer pri alergijskem rinitisu in rinofaringitisu (vnetju zg. dela žrela). Odstranjuje odvečno sluz, ki je vir bakterijskih okužb, ter tako odmaši in čisti nos, hkrati pa preprečuje izsuševanje sluznice. Zaradi vsebnosti eteričnih olj daje občutek svežine.

Pršilo za nos Allergoforce ne povzroča zasvojenosti.
Ta izdelek je medicinski pripomoček. Za dodatne informacije in nasvete se posvetujte s farmacevtom. Če simptomi ne izginejo po 10 dneh, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Indikacije za uporabo Pranarom Allergoforce pršila

Ta izdelek se uporablja za simptomatsko zdravljenje zamašenega nosa, na primer pri alergijskem rinitisu in rinofaringitisu (vnetju zg. dela žrela). Odstranjuje odvečno sluz, ki je vir bakterijskih okužb, ter tako odmaši in čisti nos, hkrati pa preprečuje izsuševanje sluznice. Zaradi vsebnosti eteričnih olj daje občutek svežine.

Pršilo za nos Allergoforce ne povzroča zasvojenosti.

Uporaba Pranarom Allergoforce pršila

-Pred uporabo vsebnik pretresite.
-Odstranite zaščitni pokrovček.
-Ko se pršilnik sproži (ob prvi uporabi), ga vstavite v nosnico in pritisnite. Med iztisom iz pršilnika vdihnite skozi nos.
-Po vsaki uporabi izperite pršilnik pod vročo vodo in pustite, da se posuši, nato pa ga pokrijte s pokrovčkom.

Način uporabe:

Pršenje v nos
Odrasli, mladostniki (> 12 let), nosečnice in doječe matere: Po izpihanju nosa zdravilo razpršite od 1- krat do 4 krat v vsako nosnico. Pršilo uporabite 1-krat do 5-krat na dan.
Otroci od 6. do 12. leta: Po izpihanju nosa zdravilo razpršite od 1- krat do 2-krat v vsako nosnico. Pršilo uporabite 1-krat do 5-krat na dan.
Otroci od 3. do 6. leta: Po izpihanju nosa zdravilo razpršite 1- krat v vsako nosnico. Pršilo uporabite 1-krat do 5-krat na dan.

Če simptomi ne izginejo po 10 dneh, se posvetujte s svojim zdravnikom.
Če ste uporabili večji odmerek pršila za nos, obvestite svojega zdravnika ali farmacevta.

Sestavine Pranarom Allergoforce pršila

Voda, natrijev klorid, alkohol, ekstrat listov trpotca (Plantago lanceolata), Poligliceril-10 kaprilat/kaprat, natrijev benzoat, kasntan gumi, kalijev sorbat, ojle Cedrelopsis grevei, olje Piper nigrum (črni poper), olje Abies balsamea (balzamovec), olje Tanacetum annuum (vratič), olje Anthemis nobilis (rimska kamilica), olje Chamomilla recutita (nemška kamilica), olje Ledum groenlandicum (sleč), citronska kislina,

Opozorila: Pršilo porabite v 30 dneh od odprtja. • Pršila ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 3 let, razen če vam tako svetuje vaš farmacevt ali zdravnik. • Izdelek ne vsebuje mete ali mentola. • Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na (preobčutljivi za) katerokoli sestavino (glej sestavo) • Pršila ne smete uporabljati pri otrocih, ki so imeli vročinske krče.

Proizvajalec: Pranarôm France

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pranarom Pranarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov