Pranarom Aromaforce Bio pršilo za nos, 15 mL

Pranarom Aromaforce Bio pršilo za nos je naravno pršilo za nos iz eteričnih olj se uporablja za zdravljenje zamašenega nosu pri prehladu in vnetju zgornjega dela žrela (faringitisu.). Pranarom Aromaforce Bio pršilo za nos je naravno pršilo za nos iz eteričnih olj se uporablja za zdravljenje zamašenega nosu pri prehladu in vnetju zgornjega dela žrela (faringitisu.).

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
930245 936

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pranarom Aromaforce Bio pršilo za nos, certificirano s strani ECOGARANTIE je dekongestivna raztopina v pršilu za nos.

Pranarom Aromaforce Bio pršilo za nos je naravno pršilo za nos iz eteričnih olj se uporablja za zdravljenje zamašenega nosu pri prehladu in vnetju zgornjega dela žrela (faringitisu.).

Aromaforce BIO pršilo za nos je hipertonična raztopina, povezana s 100% organskimi eteričnimi olji. Eterična olja, pridobljena iz Mandravasarotra, Eucalyptus radiata in Geranije so poznana po svojih prečiščevalnih, osvežujočih in pomirjujočih lastnostih. 

- Aromaforce pršilo za nos je hipertonična raztopina, povezana s 100% organskimi eteričnimi olji. Eterična olja, pridobljena iz Mandravasarotra, Eucalyptus radiata in Pelargonije so poznana po svojih prečiščevalnih, osvežujočih in pomirjujočih lastnostih.

- Ta izdelek se uporablja za simptomatsko zdravljenje zamašenega nosu, vključno s prehladom in faringitisom. Dekongestant odpravlja sluz in vir bakterijske okužbe, medtem ko preprečuje suhost sluznice. Zaradi vsebnosti eteričnih olj daje občutek svežine.

Aromaforce pršilo za nos ne povzroča zasvojenosti.
Ta izdelek je medicinski pripomoček. Če boste potrebovali dodatne informacije in nasvete, se obrnite na svojega lokalnega farmaceta. V primeru, da simptomi ne prenehajo po desetih (10) dneh, obiščite vašega osebnega zdravnika.

Indikacije za uporabo Pranarom Aromaforce

Ta izdelek se uporablja za zdravljenje zamašenega nosu, vključno s prehladom in faringitisom. Dekongestant odpravlja sluz in vir bakterijske okužbe, medtem ko preprečuje suhost sluznice. Zaradi vsebnosti eteričnih olj daje občutek svežine. Aromaforce pršilo za nos ne povzroča zasvojenosti.

Uporaba Pranarom Aromaforce pršila

-Stekleničko pred uporabo pretresite.
-Odstranite pokrovček, postavite palec na dno stekleničke, kazalec in sredinec pa na obroč okrog razpršilnega nastavka. Ob prvi uporabi nekajkrat pritisnite, da se sproži razprševanje (sl. 1).
-Ko se mikro-dozirnik sproži (ob prvi uporabi), vstavite razpršilni nastavek v nosnico in razpršite medtem, ko vdihnete (sl. 2).
-Po vsaki uporabi izperite razpršilni nastavek pod vročo vodo in pustite, da se posuši; šele nato pokrijte s pokrovčkom.

Nasvet za uporabo: Pršenje v nos

Odrasli, mladi (> 12 let), nosečnice / doječe ženske: Po brisanju nosu, od 1 do 4-krat razpršite v vsako nosnico, 1 do 5-krat na dan.
Otroci od 6 do 12: Po brisanju nosu, 1 do 2-krat razpršite v vsako nosnico, 1 do 5-krat dnevno.
Otroci od 3 do 6: Po brisanju nosu, 1-krat razpršite v vsako nosnico, 1 do 5-krat dnevno.

V primeru, da simptomi ne prenehajo po desetih (10) dneh, se obiščite vašega osebnega zdravnika.
Prekomerni odmerek: Če ste uporabili preveč Aromaforce pršila za nos, se obrnite na vašega osebnega zdravnika ali farmacevta

Sestavine Pranarom Aromaforce pršila

Voda, Hamamelis virginiana ekstrakt, natrijev klorid, natrijev benzoat, kalijev sorbat, propolis ekstrakt (0,3%), Eterična olja (0,1%): Cinnamosma fragrans olje (Mandravasarotra), olje listov Picea Monona (Črna smreka), olje listov Eucalyptus radiata (Eucalyptus radiata), olje vejic Cistus Ladiniferus (Labdanum), olje Myrtus communis (Honey myrtle), olje Pelargonium graveolens (Geranium), ksantan gumi.

Proizvajalec Pranarom, Francija

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pranarom Pranarom
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja