Pregnostat sirup za pse in mačke, 100 mL

Pregnostat sirup za pse in mačke je namenjen reševanju splošnih težav pri reprodukciji. Pregnostat sirup za pse in mačke je namenjen reševanju splošnih težav pri reprodukciji.
924504 16540

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Pregnostat sirup za pse in mačke je namenjen reševanju splošnih težav pri reprodukciji.

Pregnostat sirup vsebuje dve pomembni učinkovini, in sicer izvleček navadnega kosmatinca ter ferula asa feotida-e - oba delujeta sinergistično in inhibirata skrecijo prolaktinskega hormona v organizmu. Rezultat dodajanja tega prehrasnkega živila mačkam in psicam omogoča hitrejše izboljšanje kliničnih znakov tako imenovane navidezne brejosti.

Popravijo se vedenjske lastnosti kot tudi laktacija, ki je posledica delovanja hormonov.

Kakšni so pogosti znaki, ki se pojavljajo v času navidezne brejosti živali?

 - boleča nabreklost žle namenjenih laktaciji

- celo morebitna proizvodnja mleka

- depresivna stanja

- neješčost

Način uporabe sirupa Pregnostat

Psi

0-10 kg - 2 krat na dan po 1 ml sirupa

10-20 kg - 2 krat na dan po 2 ml sirupa

nad 20 kg - 2 krat na dan po 3 ml sirupa

Mačke

0-5 kg - 2 krat na dan po 0.5 ml sirupa

5-10 kg - 2 krat na dan po 1 ml sirupa

Priporočena doba tretmaja z Pregnostat sirupom je 16 do 20 dni. Po nasvetu veterinarskega osebja se lahko odmerek tudi povečuje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Toda prostovoljci, ki so štirikrat na dan po 10 minut naglo hodili, so ohranili krvni tlak nizek za polnih Il ur v primerjavi s sedmimi urami pri tistih, ki so telovadili 40 minut, vendar le enkrat na dan. Pogosta dejavnost ohranja arterijske stene bolj prožne in zdrave.

Izogibajte se pretirani uporabi protibolečinskih sredstev Zmanjšajte uživanje nesteroidnih antirevmatičnih zdravil (NSAR), kot je ibuprofen. Študije kažejo, da lahko ta priljubljena sredstva proti bolečinam zvišajo krvni tlak, če jih pogosto jemljemo.

Uživajte polnozrnata žita Namesto belega jejte polnozrnati kruh, namesto belega rjavi riž, namesto ječmena z malo vlakninami ječmen z veliko vlakninami, rafinirana žita pa zamenjajte s polnozrnati mi in sistolični tlak boste lahko znižali za tri do sedem točk, diastoličnega pa za pet do šest točk, pravi nova študija 25 žensk in moških s preveliko telesno težo, ki so jo opravili v Raziskovalnem centru za prehrano pri ameriškem Kmetijskem ministrstvu.

Kupite si merilnik krvnega tlaka

Študija, ki so jo pred kratkim predstavili na konferenci Evropskega društva za hipertenzijo, je ugotovila, da so imeli ljudje, ki so si doma merili krvni tlak, nižje vrednosti kot tisti, ki so si ga merili le pri zdravniku. Druga študija je ugotovila, da zgrešimo skoraj devet odstotkov primerov visokega krvnega tlaka, če se zanašamo le na zdravniške meritve.

Če boste kupili merilnik, pazite, da bo manšeta ustrezno velika (povprašajte svojega zdravnika ali farmacevta, katero številko potrebujete). Prepričajte se tudi, da boste znali meriti tlak in srčne utri pe, če je za uporabo merilnika potreben tudi stetoskop. Potem odnesite svoj merilnik k vašemu zdravniku, da boste primerjali meritve s profesionalnim modelom.

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: AlfaVet AlfaVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov