Premium iglični roler, 1 roler

Premium iglični roler predstavlja medicinsko terapijo z delovanjem mikro iglic, postopek s tem pripomočkom pa je invaziven.
13163 13163

Ocene in mnenja

Opis

Premium iglični roler predstavlja medicinsko terapijo z delovanjem mikro iglic, postopek s tem pripomočkom pa je invaziven.

Pripomoček sestalvja kar 540 izjemno tankih kiruških iglic, ki so najvišje kvalitete. Le najvišja kvaliteta izdelka je primerna kot odlična profesionalna nega brez negativnih posedic.

Postopek, ki ga izvajamo je povsem varen ter učinkovit način kožne samoregeneracije, ki poeka ob številnih mikropoškodbah tkiva po telesu. Terapija ni boleča, ob tretmaju občutimo le prijeten občutek ščemenja.

Različni modeli igličnega rolerja in uporaba

Namen uporabe modela 1,5mm
S tem modelom predvsem odstranjujemo nosečniške strije, ki so trdovratne in jih je pogosto težje odstranjevati.
Namenjen za zmanjševanje celulita ter odporavljanje globokih brazgotin, ki so posledica operacij ali opeklin

Namen uporabe modela 0,3mm
Zelo plitvi iglični roler je namenjen tretmaju obraza, morebitnih gub ter regeneraciji obraznih celic. Izdelek je e posebej primeren negovanju brazgotinastega tkiva ter redčenju morebitnih izrazitih por, ki so razširjene.

Namen uporabe modela 0,5mm
Namen tega modela igličnega rollerja je predvsem zmanjševanje celulita, odpravljanje neprijetnega izgleda kože na stegnih ter popravljanje in regeneracija pomarančne kože, ki se nahaja predvsem na predelih zadnjice ipd. 

Ostala namenska uporaba rollerja:
Glajenje močnejših obraznih gub
Korekcija barvnih lis
Spodbujanje rasti las

Uporaba pripomočka Iglični roler

Pripomoček uporabljajte redno ter skrbno, vendar s pripomočkom ne opravite več kot 90 posegov. Za namene higiene ga zamejajte z novim izdelkom.

Iglični roler bo povečal prosojnost in debelino povrhnjice vaše kože. Vaša koža bo izgledala veliko mlajša in mehkejša.

Izdelek uporabljajte do dva krat tedensko, z uporabo pa ne pretiravajte. Izdelek je pred odprtjem sterilno pakiran in je namenjen le enemu uporabniku.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Slabokrvnost

Diagnostični postopki
V diagnostičnem postopku je poleg anamneze in kliničnega statusa potrebno narediti še naslednje laboratorijske preiskave: hemogram, feritin, vitamin BlZ folna kislina in pregled blata na okultno krvavitev. V skladu z anamnezo in kliničnim statusom se odločamo za endoskopske preiskave prebavil, za pregled pri ginekologu in morebitne druge laboratorijske preiskave, ko sumimo, da je anemija sekundarna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermalec Dermalec
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja