Prenosen, brezvrvični enokanalni EKG programsko opremo (HCG-801-E)

Uporaben pripomoček za diagnozo ob redkih subjektivnih simptomih. Uporaben pripomoček za diagnozo ob redkih subjektivnih simptomih.
579149 3710
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Uporaben pripomoček za diagnozo ob redkih subjektivnih simptomih ali nadzor zdravljenja pacientov z že postavljeno diagnozo.  

Enostavno upravljanje 
Brezvrvična uporaba 
Meritve kadarkoli in kjerkoli 
Enokanalni / 30 sekundni zapis 
Analiza srčnega utripa, oblike valov in aritmije 
Možnost evalvacije s pomočjo vgrajene programske opreme (izbor on/off) 
Jasen LCD ekran z osvetlitvijo v ozadju za neposredni pregled EKG grafa 
Prenos podatkov preko SD kartice z ECG-Viewer programsko podporo 
Hranjneje 300 meritev na SD spominski kartici 
Standarde AAA baterije (možna uporaba NiMH baterij za ponovno polnitev) 
Dimenzija 12 x 7 x 2 cm

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tumorji glave in vratu

Odločitve s pomočjo zdravnika
Psihosociaine težave. Napredovali tumorji glave in vratu povzročajo posebne psihosocialne težave. Tudi po uspešni operaciji na grlu ostanejo bolniki v težki situaciji. Predvsem izguba glasu še dodatno oteži obolenje. Spoznanje, da ne morejo več požirati (včasih je prehranjevanje mogoče samo s posebnimi sondami), da hrane ali tekočine ne morejo predelati v ustih (v poznejših stadijih se pojavijo močna zaudarjanja zaradi razpadlega tumorja in vnetij v ustnem in vratnem delu), privedejo do močnih depresij in socialnih umikov prizadetih, istočasno pa to vpliva tudi na sorodnike. Občutenje, da niso več ista osebnost kot pred boleznijo, pogosto privede do zapiranja in umikanja od okolice. Ker po operaciji vedno ostanejo brazgotine na glavi oziroma vratu, ima veliko ljudi občutek, da so iznakaženi. V tem času je zelo dobrodošlo, da se v stanovanju odstrani vsa ogledala, tako da niso stalno soočeni s svojo zunanjost jo. Večina prizadetih se po določenem času nauči primerno obvladati situacijo.

Stiki z ljudmi, ki jih je prizadela ista bolezen, so zelo koristni. Socialno okolje (družina in prijatelji) lahko prizadete podpira, da se lažje sprijaznijo s spremenjeno zunanjost jo.

Psihoterapija je zelo priporočljiva tako za prizadete kot njihove sorodnike, saj jim omogoča lažje spoprijemanje s situacijo. Zelo pomembno je, da strahove sprejmejo in jih poskušajo usmeriti v pozitivno smer. V vsakem primeru pa morajo prizadeti v čim večji mogoči meri ohranjati svoj utečeni vsakdan, s čimer se ohranjajo občutki samovrednosti, spoštovanja in družbeni stiki.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Diafit d.o.o Diafit d.o.o
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja