Prenovljena Medexova linija kozmetike!

nedelja, 07 april 2013

V preteklem letu so v Medexu veliko truda namenili prenovi celotne linije izdelkov iz zakladnice čebeljega panja.
Pri prenovi apiterapije, ki so jo oblekli v rumeno, so se držali načela, da je le naravno uporabniku prijazno in temu motu so sledili tudi pri nadgradnji celotne kozmetične linije.

Nova linija je ohranila svoj namen, izboljšana sestava pa je naravna, brez parabenov, parafinov, silikonov in parfumov. V kremah so ohranili dragocene čebelje pridelke, kot so matični mleček, propolis, čebelji vosek in čebelji strup, na kar nakazuje tudi nova podoba embalaže. Prav s sestavo, s katero sledijo željam in skrbi za zdravje svojih potrošnikov, se nova linija uvršča med naravno kozmetiko.

Verjamejo, da bodo kreme Apikompleks, Apiremin, Apilana hands in Apilana face ter Propolis mazilo, prepričali z bogastvom sestavin, ki jih ponuja narava.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.