x
Vse kategorije

Previsoka telesna teža, holesterol in ali si je moč pomagati s homeopatijo!

nedelja, 22 april 2012
Vprašanje:

Moja tegoba je debelost. Pri svojih 164 cm tehtam 101 kg. Stara sem 53 let. Zaradi velike telesne teže so se mi začele pojavljati zdravstvene težave, predvsem zelo visok holesterol. Rada bi shujšala in odpravila holesterol s pomočjo homeopatskih zdravil. Že več let jemljem zdravila za znižanje krvnega tlaka. Ker mi skoraj vsa kemična zdravila škodijo, bi rada ostalo odpravila s pomočjo homeopatije. Za zdravila za hujšanje me zanima tudi njihova sestava, ravno tako tudi za zdravila za holestrol. Iskrena hvala za odgovor...

Odgovor:

Spoštovani!

Na hitro rečeno je homeopatsko zdravilo zdravilo praktično brez učinkovine - zato na nobenem homeopatskem zdravilu ni napisanih natančno koliko česa zdravilo vsebuje!
Torej v lekarnah farmacevti  za tako resne zdravstvene probleme ne svetujemo - za reševanje vašega problema se boste žal morali obrniti na zdravnika homeopata! Kar bi lahko skupaj rešili bi bil recimo kašelj, nahod, vročina ipd. - torej preprostejši simptomi!
Vsekakor za vas zelo priporočljiv proizvod za nižanje holesterola bi bil Biostatine forte - ta namreč zagotovo deluje. Če bi se odločili za terapijo z biostatinom je potrebno nujno sočasno kontroliranje situacije - recimo >>.

Vsekakor pa za hujšanje priporočamo Exadipin. Le-ta znižuje namreč krvni sladkor ter holesterol - priporočamo.

Komentirajte

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.